2777
2789

کجا قبول شدی؟

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میترسییی؟؟؟😐پاشو برو بیرون بابا من ۱۸ سالگی رفتم دانشگاه تنهایی کل شهرو میگشتم تا ۱۰ شب بیرون بودم

اره شهر ب این گندگی کجاشو بشناسم نمیشه اعتماد کرد سوار هر ماشینی شد ک

اهواز

🫠برو بگرد و سعی کن بسازی

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم

اره شهر ب این گندگی کجاشو بشناسم نمیشه اعتماد کرد سوار هر ماشینی شد ک

فقط سوار تاکسی شو 😐

شهر گنده باشه خب 

منم کلان شهر بودم 

دانشجویی ها 

ما را برگزیدند برای انسان بودن🌻🦋
برا سال دوم دانشگا میتونم خودم انتخاب کنم کی باشه باهام

اره عزیزم ببین از هم کلاسیات با کدوم حال میکنی با اونا هم اتاق شو.سعی کن اتاق 2نفره یا 4 نفره برداری .من ورودی 88 بودم سال اول یکم اذیت شدم من تخت بالایی بودیم همش پایینی میگفت وول نخور حالا کلا نفس میکشیدی تخت تکون میخورد😁😂یادش بخیر چه روزای خوبی بود

منم از خدام بود از خانوادم دور شم ولی الان مث چی افسردم

کدوم شهری؟

منم فک میکردم خوابگاه خیلی خوبه ولی وقتی رفتم فقط عذاب کشیدم حاضرنیستم یه لحظه به اون روزا برگردم دخترای بدی نبودن ولی من دلم خونمونو اتاق خودمو سکوت خونه غذای مامانمو میخاست