2777
2789
بابا اینا خودشون همه فرهنگشون ی چیزه من فرهنگم ی چیز دیگ فامیلن بعد من تنهام خودمم چون یبار شکست داش ...

خوابگا همینه دیگه عزیزم،هر کسی از. ی شهر میاد،ما کورد بودیم با هم اتاقی ترک و فارس و لر،باید نزدیک شی ب ادما،صمیمت بسازی،دوری کنی دوری میکنن عزیزم،پیشنهاد بده برین بیرون گشت بزنینی،اهوازم هواش خوبه ک الان،با هم اشپزی کنین،شبا بشینین ب فیلم دیدن و...

🌿azpmمم،سگ از هر جهتی پاس کند از همان سو  می ترسد...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوابگا همینه دیگه عزیزم،هر کسی از. ی شهر میاد،ما کورد بودیم با هم اتاقی ترک و فارس و لر،باید نزدیک ش ...

اخه من امروز روز اولم بود اوکیم باهاشون کنار اومدم ولی دوتا انگار سازگار نیستن و حال نمیکنن بام.منم نمیدونم چ کنم😞

خوابگا همینه دیگه عزیزم،هر کسی از. ی شهر میاد،ما کورد بودیم با هم اتاقی ترک و فارس و لر،باید نزدیک ش ...

وای قسمت فیلم دیدنش خیلی خوبه یادمه دوران دانشجوییم تا ساعت 4 صبح فیلم میدیدم چقدر خوب بود 

اخه من امروز روز اولم بود اوکیم باهاشون کنار اومدم ولی دوتا انگار سازگار نیستن و حال نمیکنن بام.منم ...

ببین اگه روابط اجتماعیت خوبه خودت رو محدود نکن به هم اتاقیات من روز اول دانشگاهم فکر کنم 10 تایی دوست پیدا کردم از شانس خوبم یه تعدادیشونم هم رشته ای بودن .راستی ما تا روز سوم اتاقامون مشخص نبود جابجامون میکردن همش 

اره عزیزم ببین از هم کلاسیات با کدوم حال میکنی با اونا هم اتاق شو.سعی کن اتاق 2نفره یا 4 نفره برداری ...

منم تخت بالام،بخام برم دسشویی میگ سعی کن نری😐

چجوری باشون کناربیام🤦‍♀️

ینی فعلا خوبن ولی این خصلتاشون اذیت میکنه 

خوابگا ما تلوزیون نواره😐

تلویزیون که چیزی نداره با لپ تاپ یا گوشی ببین .حالا اگه بخوای تنهایی ببینی باید زیر پتو با هدست ببینی .این داستان فیلم دیدن برا سال دوم بود که همه هم اتاقیا پایه بودن

ببین اگه روابط اجتماعیت خوبه خودت رو محدود نکن به هم اتاقیات من روز اول دانشگاهم فکر کنم 10 تایی دوس ...

اره مثلا میرم سمت اشپزخونه بازم سلام علیک میکردم و خنده

حتی شماره یکیشونو گرفتم ک هم رشته ایی بودو باهم بریم دانشکده ..ولی بازم این هم اتاقیا نمیجوشن و بین خودشون ی حرفایی دارن چون فامیلن و ازاول دوستن