2777
2789
عنوان

فقر

| مشاهده متن کامل بحث + 356 بازدید | 35 پست
حالا شوهر طرف جانباز پزشک بود این هنه پول از کجا اومد الله اعلم میگفت این که چیزی نیست من بیشتر از ا ...

اینجا اینو ک گفت دستشون رو شد خواستن تبلیغ کنن ک ما فلانین بهمانیم بقیه رو گول بزنن 

اگه بخدا فقط یکم ب فکر مردم می‌بود الان کلی مستاجر نداشتیم ی پدر شرمنده بچه هاش نبود ولی حیف خدا اینارو از ریشه نابود کنه 

🖤🕊

زن یه جانباز بوده و خونه داره شاغل نیستاین همه طلا رو چرا من و شما عادی نداریم زن جانباز یاید یه تیک ...

اره شوهره پزشک بود ببین چقد بیمارا رو تیغ زده که به 1 و 700 میگفت هیچ.حالا یه نفرم خونه شو گذاشته مزایده واسه غزه

گودرزی هستم؛ تولیدکننده محصولات دستساز و تخصصی پوست. هدف من بازگرداندن درخشش و سلامت به چهره شماست. تمامس محصولات با بالاترین استانداردهای ایمنی برای صورت و دست ساخته میشوند.ابرسانهای من فراتر از یک آبرسان ساده هستند؛ با ترکیب آبرسانی عمیق و مرطوبکنندگی ماندگار، پوست شما را به طور کامل تغذیه میکنند.

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

اینجا اینو ک گفت دستشون رو شد خواستن تبلیغ کنن ک ما فلانین بهمانیم بقیه رو گول بزنن اگه بخدا فقط یکم ...

انشالله از ریشه نابودشون کنه 

گودرزی هستم؛ تولیدکننده محصولات دستساز و تخصصی پوست. هدف من بازگرداندن درخشش و سلامت به چهره شماست. تمامس محصولات با بالاترین استانداردهای ایمنی برای صورت و دست ساخته میشوند.ابرسانهای من فراتر از یک آبرسان ساده هستند؛ با ترکیب آبرسانی عمیق و مرطوبکنندگی ماندگار، پوست شما را به طور کامل تغذیه میکنند.

قطعا ک ی روزی ب سزاری اعمالشون میرسن ولی خب عمری ک رفته بر نمی گرده حق دارن گردن این مردم

من زجر کشیدنشون رو تو این دنیا میخوام با کودکی و جوونیمون بازی کردن چند سال دیگه میانسال میشم هیچ لذتی نبردیم کل زندگی شد نفرین برا این قوم ظالم پس کی خلاص میشیم

من زجر کشیدنشون رو تو این دنیا میخوام با کودکی و جوونیمون بازی کردن چند سال دیگه میانسال میشم هیچ لذ ...

انشالا ک اون روزا نزدیکه خودشون تو نازونعمت اونوقت مثلا کسایی ک مردم خودشون میدونن دربه در دنبال کار و خونه و فلان 

عین هو زالو چسبیدن نمیدونم دیگه چی مونده بکشن از جونمون بی ذاتن بخدا

🖤🕊