2777
2789
عنوان

فقر

| مشاهده متن کامل بحث + 347 بازدید | 35 پست
حالا شوهر طرف جانباز پزشک بود این هنه پول از کجا اومد الله اعلم میگفت این که چیزی نیست من بیشتر از ا ...

اینجا اینو ک گفت دستشون رو شد خواستن تبلیغ کنن ک ما فلانین بهمانیم بقیه رو گول بزنن 

اگه بخدا فقط یکم ب فکر مردم می‌بود الان کلی مستاجر نداشتیم ی پدر شرمنده بچه هاش نبود ولی حیف خدا اینارو از ریشه نابود کنه 

وقتی دری بسته می شود در دیگری باز می شود،ولی آنقدر با تاسف به درهای بسته نگاه میکنیم که از درهای باز شده غافل میمانیم!!                                                                                 وینستون چرچیل.

زن یه جانباز بوده و خونه داره شاغل نیستاین همه طلا رو چرا من و شما عادی نداریم زن جانباز یاید یه تیک ...

اره شوهره پزشک بود ببین چقد بیمارا رو تیغ زده که به 1 و 700 میگفت هیچ.حالا یه نفرم خونه شو گذاشته مزایده واسه غزه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انشالله از ریشه نابودشون کنه

قطعا ک ی روزی ب سزاری اعمالشون میرسن ولی خب عمری ک رفته بر نمی گرده حق دارن گردن این مردم

وقتی دری بسته می شود در دیگری باز می شود،ولی آنقدر با تاسف به درهای بسته نگاه میکنیم که از درهای باز شده غافل میمانیم!!                                                                                 وینستون چرچیل.

قطعا ک ی روزی ب سزاری اعمالشون میرسن ولی خب عمری ک رفته بر نمی گرده حق دارن گردن این مردم

من زجر کشیدنشون رو تو این دنیا میخوام با کودکی و جوونیمون بازی کردن چند سال دیگه میانسال میشم هیچ لذتی نبردیم کل زندگی شد نفرین برا این قوم ظالم پس کی خلاص میشیم

من زجر کشیدنشون رو تو این دنیا میخوام با کودکی و جوونیمون بازی کردن چند سال دیگه میانسال میشم هیچ لذ ...

انشالا ک اون روزا نزدیکه خودشون تو نازونعمت اونوقت مثلا کسایی ک مردم خودشون میدونن دربه در دنبال کار و خونه و فلان 

عین هو زالو چسبیدن نمیدونم دیگه چی مونده بکشن از جونمون بی ذاتن بخدا