2821
2789

بزت دیکشنری گوگا

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

هرگز انتظار نداشته باش 

هرگز فرض نکن 

هرگز درخواست نکن 

و هرگز نخواه

از کاربرایی که دستشون جایی بند نیست و خشمشون رو توی پیام ها سربقیه خالی میکنن دوری کنید. اینا همه رو دشمن خودشون میبینن و دنبال التیام ناکامی های شخصی هستن.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

فرض نکن معنی نمیده

Assume 

یعنی فرض کردن 

یعنی طبق دانش خودمون یه چی رو فرض کنیم ولی لزوما اون نمیشه 

از کاربرایی که دستشون جایی بند نیست و خشمشون رو توی پیام ها سربقیه خالی میکنن دوری کنید. اینا همه رو دشمن خودشون میبینن و دنبال التیام ناکامی های شخصی هستن.

چیز چرتی نوشته. نکنه جدی بگیریش.‌

وقتی کتاب هست چرا همه چیز رو خودمون تجربه کنیم.‌ دومین اعتقاد: فداکاری نکنیم..ثمره فداکاری انتظارات بیش از حد از طرف مقابل میشه. 🧚‍♀️🧚‍♂️🧚🌷
هرگز انتظار نداشته باش هرگز فرض نکن هرگز درخواست نکن و هرگز نخواه

وای چه قدر خوشحال شدم این کاربریتون برگشت😍

از چند سال پیش تاپیکاتونو دنبال می‌کردم چه قدر مطالب مفیدی می‌ذاشتین چه قدر چیز ازتون یاد گرفتم حتی دیدن عکس پروفایل اوپرا برام حس مثبت داره

وای چه قدر خوشحال شدم این کاربریتون برگشت😍از چند سال پیش تاپیکاتونو دنبال می‌کردم چه قدر مطالب مفید ...

مرسی عزیزم

2823
2791
2779
2792