2821
2789
عنوان

هواپیما

818 بازدید | 74 پست

دوستان من عزیزترین فرد زندگیم قراره فردا یا پسفردا با هواپیما به ایران برگرده حالا من اصلا دلم شور افتاده میگم نکنه خدایی نکرده یهو اتفاقی بیوفته با توجه به مشکلات اخیر(پرواز هم هنوز کنسل نشده)، حاضرم دیرتربیاد ولی فقط خطری تهدیدش نکنه، به نظرتون اگه خطرناک باشه کنسل میشه دیگه مگه نه؟ 

گر نگهدار من آن است که من میدانم ، شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد 

دوستان واقعا قصد بدی ندارم خیلی دلهره دارم اصلا هم تاپیک رو خواهشا به مسائل چیز نکشونید، میتونم بهش بگم که خسارت پرواز رو بپردازه و دیرتر بیاد اگه فکرمیکنید خطری هست، بگید لطفا

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

متوجه نمیشم..تو چند روز اخیر اتفاق تازه ای نیفتاده ک نگرانید..اون اتفاقی ک نگرانشی ممکنه یه ماه دیگه ...

میدونم اصلا یهو نمیدونم چرا این دلهره افتاد بهم، پس نگران نباشم دیگه؟ واقعا خدا خیرت بده خیلی دستت دردنکنه عزیزم ممنون 🤍

اگر نگرانی باشه خود پرواز رو کنسل میکننن

خب خداروشکر، پس دیگه لازم نیست استرس بگیرم، دستتون دردنکنه عزیزم خیلی ممنون واقعا دلهره داشتم

میدونم اصلا یهو نمیدونم چرا این دلهره افتاد بهم، پس نگران نباشم دیگه؟ واقعا خدا خیرت بده خیلی دستت د ...

خواهش میکنم عزیزم.نه نگران نباش.یه آیت الکرسی بخون براش

منم هروقت یکی از اعضای خانوادم پرواز دارن نگرانم

به سلامت میرسه انشاالله نگران نباش

میشه واسه شادی روح پاک برادرم یه صلوات بفرستی؟:)✨🕊️🖤

تا اونجا که میدونم هواپیما کم سانحه ترین راه سفره از قطار هم کمتر. نگران نباش

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتیست فراتر از همهی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید.

انشاالله هیچ اتفاقی نمیوفته.

شهادت رهبر شهیدم مبارک ...راه ادامه دارد .شبهه یا سوالی داشتید بپرسید ...فقط و فقط سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید و سوال شخصی نپرسید ...............................حدیث کسا حداقل ۳ نفری بخوانید برای این ایام و سوره فتح........................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد..........

خواهش میکنم عزیزم.نه نگران نباش.یه آیت الکرسی بخون براشمنم هروقت یکی از اعضای خانوادم پرواز دارن نگر ...

خیلی ممنون عزیزم، چشم حتما میخونم، شماهم اگر تونستید لطفا دعاکنین بازم ممنون🤍

دلشوره نداشته باش لطفا اگه چیزی باشه خود سفر لغو میشع

خداروشکر، ممنون ازتون عزیزم خداخیرتون بده چشم🤍

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز