2821
2789
عنوان

هواپیما

| مشاهده متن کامل بحث + 818 بازدید | 74 پست
انشاالله، لطفا دعاکنید سالم برسن🙏🏻

حتماً

شهادت رهبر شهیدم مبارک ...راه ادامه دارد .شبهه یا سوالی داشتید بپرسید ...فقط و فقط سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید و سوال شخصی نپرسید ...............................حدیث کسا حداقل ۳ نفری بخوانید برای این ایام و سوره فتح........................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد..........

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

مرسی عزیزدلم، خداخیرتون بده چشم حتما اگر تونستید دعاکنین🤍🙏🏻

ایشالا به سلامتی برسن

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتیست فراتر از همهی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید.

برای سالم رسیدنشون دعا کردم

عزیزدلمی خدا خیرتون بده برای سلامتیتون ۱٠ تا صلوات فرستادم خیلی ازتون ممنونم🤍🙏🏻 

گر نگهدار من آن است که من میدانم ، شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد 

ایشالا به سلامتی برسن

ایشالا، خدا خیرتون بده، برای سلامتیتون امشب ۱٠ تا صلوات میفرستم🤍

قول هم میدم سریع هم تاپیک رو بعد چندتا نظر میبندم که دعوا نشه😊

توقع داری با چی بیاد ...

نترس ..نه تو کار نیار خیالت راحت خطری نیست

دوست خوبم اگه من تو تاپیکی نظر میدم طرف حرفم فقط اسی هست درنتیجه استارتر حق اظهار نظر مجدد داره            و شما دوست نازنین ازت ممنون میشم اگه مخالف نظرم هستی با ادبیات درست ریپلای کنی تا منم با همون مهربانی پاسخت رو بیان کنم  . پس بیا به شخصیت هم احترام بزاریم  و با رعایت ادب باعث رشد هم بشیم و از بی ادبی و گزافه گویی خودداری کنیم  و اگه بی حرمتی ازت دیدم جوابت رو نمیدم چون احمق نیستم با احمق دهن به دهن بشم🎄🎄🎄 یادت باشه:...هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه و آرامش خیالمون بیشتر🍃🍃🍃 وسخن پایانی :..من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات مباحثه کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم  مثل نسیمی که میاد و میره 

ایشالا، خدا خیرتون بده، برای سلامتیتون امشب ۱٠ تا صلوات میفرستم🤍

عزیزم خیلی لطف میکنی بی نهایت ممنونم از محبتت❤❤ دعات میکنم حتما

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتیست فراتر از همهی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید.

توقع داری با چی بیاد ...نترس ..نه تو کار نیار خیالت راحت خطری نیست

خیلی ممنون عزیزدلم، هیچی گفتم یکم یه تاخیر بندازیم وگرنه با چیز دیگه نمیشه، عزیزم اگر تونستی لطفا دعاکن🤍🙏🏻 

عزیزم خیلی لطف میکنی بی نهایت ممنونم از محبتت❤❤ دعات میکنم حتما

قربونت برم وظیفه است، عزیزدلمی اگر تونستید یرای همین مسافرم دعاکنین خیلی ممنونتونم🤍🙏🏻

قربونت برم وظیفه است، عزیزدلمی اگر تونستید یرای همین مسافرم دعاکنین خیلی ممنونتونم🤍🙏🏻

به روی چشم

به روی چشم

چشمت بی بلا عزیزم، اگر بچه دارید یا چیز خاصی هست بگید یرای اونم ده تا صلوات میفرستم🤍

چشمت بی بلا عزیزم، اگر بچه دارید یا چیز خاصی هست بگید یرای اونم ده تا صلوات میفرستم🤍

فدات شم مورد خاصی نیست ممنون از محبتت😘

2823
2791
2779
2792