hdah مدیر استارتر عضویت: 1401/08/22 تعداد پست: 7685 عنوان تعبیر خواب کاشتن گل میدونید چیه 298 بازدید | 7 پست یک گل کاشتم جفت دیوار طوری که انگار به اون دیوار تیکه داده و زمینش سفت بود مثل آسفالت خیابون تعجب کردم چجوری توی این زمین سفت گل روییده قشنگ بود سرسبز 1403/08/04 | 20:00 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
bodycoach عضویت: 1401/09/23 تعداد پست: 4300 یه آرزویی تو دلته که امیدواری برآورده بشه ،خیلی هم شرایطش مهیا نیست البته از نظر خودت وقتی من و به عنوان دوست از دست دادی معنیش این نیست که دشمنت شدم نه ،هنوزم دوست دارم خوب زندگی کنی و کلی تو دنیا کیف کنی ،،،،،،اما نه رو میز من
hdah مدیر استارتر عضویت: 1401/08/22 تعداد پست: 7685 یه آرزویی تو دلته که امیدواری برآورده بشه ،خیلی هم شرایطش مهیا نیست البته از نظر خودت یعنی این آرزو برآورده میشه با وجود اینکه من فکر میکنم محاله براورده بشه
bodycoach عضویت: 1401/09/23 تعداد پست: 4300 یعنی این آرزو برآورده میشه با وجود اینکه من فکر میکنم محاله براورده بشه اگه سبز شدن و رشدش و دیده باشه بله وقتی من و به عنوان دوست از دست دادی معنیش این نیست که دشمنت شدم نه ،هنوزم دوست دارم خوب زندگی کنی و کلی تو دنیا کیف کنی ،،،،،،اما نه رو میز من
efrh7466 عضویت: 1403/01/24 تعداد پست: 242 اگه سبز شدن و رشدش و دیده باشه بله واقعا کاشت گیاه ینی براورده شدن ارزو؟ من دیشب خواب دیدم دارم زمینی رو حالت بندکشی اینا میکنم بعد توش گیاه میکارم یه گلدونش سبز شد
bodycoach عضویت: 1401/09/23 تعداد پست: 4300 واقعا کاشت گیاه ینی براورده شدن ارزو؟ من دیشب خواب دیدم دارم زمینی رو حالت بندکشی اینا میکنم بعد توش ... واسه خواستت داری تلاش میکنی ،اما خواستت یه جوریه که انگار یه مجموعه از آرزوهاته یکیش زود برآورده میشه واست وقتی من و به عنوان دوست از دست دادی معنیش این نیست که دشمنت شدم نه ،هنوزم دوست دارم خوب زندگی کنی و کلی تو دنیا کیف کنی ،،،،،،اما نه رو میز من
efrh7466 عضویت: 1403/01/24 تعداد پست: 242 واسه خواستت داری تلاش میکنی ،اما خواستت یه جوریه که انگار یه مجموعه از آرزوهاته یکیش زود برآورده میش ... ممنونم ان شالله براورده شه😭