2777
2789
عنوان

به نظرتون نباید توقع داشته باشم

84 بازدید | 2 پست

دیروز رفتم آرایشگاه و حالم خوب نبود شوهرم زنگ زد گفت رفتم فرش واسه خونه بگیرم منم اعصابم خورد شد قطع کردم. بعدش مادرشوهرم زنگ زده من گوشیم داخل کیف بوده متوجه نشدم‌‌. قبلا فرش پسند کرده بودم واسه خونه. 

مادرشوهرم و خواهر شوهرم رفته بخره ولی بابت اندازه و اینکه چندتا بگیریم قرار بود با خونواده من مشورت کنه چون توی عقدیم اما کسی مشورت نگرفته یعنی زنگ مامانم زدن و فقط گفتن ما یدونه فرش میگیریم همین و شوهرم بهشون گفته فلان اندازه بردارین در حالیکه شب قبلش به شوهرم گفتم گفت خونواده ها با هم صحبت میکنن راجع بهش و تو رو چیکار به این حرفا. بعد دیشب خونه جاریم مهمونی خرید ماشین بوده جاریم ظهرش زنگ زد گفتم بهش تب و لرز دارم و تشکر کردم‌ و نرفتم. اما دیروز تا حالا هیچکس یه زنگ نزده احوالی بپرسه. به نظرتون نباید توقع داشته باشم؟ خواهرشوهرمم خونه اش شهر دیگه هست ولی آخر هفته اومده و مهمونی بوده کلا دو ماهه اصلا محل نمیزاره کربلا رفت بهم زنگ نزد خداحافظی نکرد و وقتی برگشت اما من بهش زنگ زدم.

من نمیدونم چجوری باهاشون ارتباط بگیرم انگار از من خیلی خوششون نمیاد بخدا ازدواج عاشقانه نبوده که بگین زوری بوده اتفاقا اونا برای عقد عجله داشتن و بعد آزمایشگاه منو به زور بردن محظر در حالیکه پدرم نبود

نخوندم همشو ولی همسرم قبل اینکه بیاد خواستگاریم دو تا فرش دستبافت قرمز خریده ک الان قیمت دوتا باهم 120ملیونه منم عاشق فرش کرمی بودم ولی گرفته دیگه ی سال و نیمه عقدیم خودتو ناراحت نکن ایشالا بعدا عوض میکنی و....

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان