2777
2789
عنوان

مادرشوهرم بچمو بی اجازه میبره

433 بازدید | 33 پست

دیروز از ظهر برده کوه اخرشب اورده

امروزم از صبح اخر شب میاره، اونجام بچم بهونه منو میگیره گریه میکنه با پفک و شیرینی و شکلات ارومش میکنن

حرفم نمیتونم بزنم

دلم برای بچم تنگ شده دو سالشه

اینم بگم سر یه بحث الکی خواهرشوهرم باهام دعوا کرد شوهرم طرف منو گرفت دیگه ن من نه شوهرم تو جمعی ک خواهرشوهر باشه نرفتیم

اگه نمیریزین سرم اینم بگم که خواهرشوهر بچه دار نمیشه و خودشونو صاحب بچم میدونن

سری قبلم بی اجازه بچمو بردن بیرون

طبقه بالای مادرشوهرمم

یه صلوات مهمونم کن استخدامی قبول شم منم دعا گوی تو خواهم بود/ یه رمان  نوشتم هرکی خوند خیلی تعریف کرد گفتن از صفحه ۳۰ و ۴۰ ب بعد تا تموم نشد زمین نذاشتیم، حتی یه خانم ۴۵ ساله که اهل کتاب نبود گفت وقتی تمومش کردم ساعت۳ صبح بود و چشام سرخ شده بود و اما واقعا ارزششو داشت اسمش: رمان جادوی زمان مطمئن باش عاشقش میشی، اگه با نظرم موافق نیستی ریپ نکن، اخلاقم بشدت شبیه ایینه س، خوب باشی باهات خوبم بد باشی مث خودتم/ اللهم صلی علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم/ امام زمان خودت به دادمون برس ک این دنیا به درد زندگی نمیخوره /مهربانی را بکار، بالای هر زمینی و زیر هر اسمانی... و اگر جای دانه های که کاشتی را فراموش کردی؛ روزی باران جایشان را به تو نشان خواهد داد؛ و تو نمیدانی کی و کجا ان را خواهی یافت اما بی شک کار نیک هرجا که کاشته شود؛ روزی به بار مینشیند :) متخصص کیک و گل اگه کسی سوالی درمورد گل و کیک داشت منو تگگ کنید اگه زیر سن قانونی هستین لطفا پستای منو ریپ نکنید ممنون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چغندر نیستی که اجازه نده

جای من نیستی

طبقه بالای مادرشوهرمم هروقت اراده کنه فقط میگه لباساشو بذار دارم میبرمش بیرون

حتی یه اجازه هم ازم نمیگیرن

یه صلوات مهمونم کن استخدامی قبول شم منم دعا گوی تو خواهم بود/ یه رمان  نوشتم هرکی خوند خیلی تعریف کرد گفتن از صفحه ۳۰ و ۴۰ ب بعد تا تموم نشد زمین نذاشتیم، حتی یه خانم ۴۵ ساله که اهل کتاب نبود گفت وقتی تمومش کردم ساعت۳ صبح بود و چشام سرخ شده بود و اما واقعا ارزششو داشت اسمش: رمان جادوی زمان مطمئن باش عاشقش میشی، اگه با نظرم موافق نیستی ریپ نکن، اخلاقم بشدت شبیه ایینه س، خوب باشی باهات خوبم بد باشی مث خودتم/ اللهم صلی علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم/ امام زمان خودت به دادمون برس ک این دنیا به درد زندگی نمیخوره /مهربانی را بکار، بالای هر زمینی و زیر هر اسمانی... و اگر جای دانه های که کاشتی را فراموش کردی؛ روزی باران جایشان را به تو نشان خواهد داد؛ و تو نمیدانی کی و کجا ان را خواهی یافت اما بی شک کار نیک هرجا که کاشته شود؛ روزی به بار مینشیند :) متخصص کیک و گل اگه کسی سوالی درمورد گل و کیک داشت منو تگگ کنید اگه زیر سن قانونی هستین لطفا پستای منو ریپ نکنید ممنون

داره بچتو وابسته خودش میکنه که بعدا زیر پای شوهرت بشینه طلاقت بده ، که دخترش رو به ارزوی مادرشدن برسونه 

زندگیتو نجات بده 

دفعه بعد خودشو کشت هم نزار ببرن خودتو بکش ولی نزار 

پرندگانی که در قفس به دنیا می آیند فکر میکنند پرواز بیماریست.🕊

کوه جای بچه دوسالست ؟پفک به بچه دوساله؟حتی رو پاکتشم هشدار مصرف داره اینا پررنگ خوراکی و نمکه برای بچه زیر چهارسال سمه ممکنه تازه حساسیت هم بده نکنین بابا شما مسئولین 

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

عزیزم نذار ببرن خب بچه توعه فردا پس فردا بلایی سرش میارن اخرش توباید بسوزی نمیتونیم ثابت کنی تواین جامعه ادم به مادر و خووهر خودشم نمیتونه اعتماد کنه جامعه گرگه بگو دوس ندارم جایی که من نیستم بچم تنها باشه 

داره بچتو وابسته خودش میکنه که بعدا زیر پای شوهرت بشینه طلاقت بده ، که دخترش رو به ارزوی مادرشدن برس ...

کاری از دستم بر نمیاد همینجوریش میخوان منو بخورن

دقیقا خودمم حس میکنم میخوان بچنو ازم بگیرن

خدا لعنتشون کنه

جای من نیستیطبقه بالای مادرشوهرمم هروقت اراده کنه فقط میگه لباساشو بذار دارم میبرمش بیرونحتی یه اجاز ...

وا باهاش دعوا کن دختر یعنی چی اخه بچه توعه توبه دنیااوردیش جلوشون وایسا حس مادرانگی نداری؟نگرانی چیزی یعنی چی دست من نیست بگو نمیدم ببریش 

یعنی نه هم بگی میبرن؟

اره

فتنه ای به پا میکنن بیا و ببین

شوهرمم طرف اوناس قطع رابطه کرده ولی میگه بذار بچه رو ببره خواهرم گناه داره دلشو نشکن