2777
2789
عنوان

چرا من بدبختم

135 بازدید | 19 پست

اصلا هرکار برای این مرد کردم بخدا انگار ن انگار.تو تاپیک قبلی گفتم شوهرم سرهیچی میگه طلاق بگیریم.چند وقت بود هی ایراد می‌گرفت ب ظاهر من با وجود اینکه می‌رسیدم ب خودم و از لحاظ قشنگی همه میگن من بهترم.الان نگاهم می‌کنه انگار ب قاتلش نگاه می‌کنه.با دوتا بچه.حالا ک داره وضعیت مالیش خوب میشه منا میخواد بندازه دور.😭ن جایی بی اجازه رفتم ن کاری ب کارش داشتم ن ب حقوقش کاری داشتم.😓معذرت می‌خوام رابطه هم میگه راضی ام..چشه نمیدونم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام جانا اینجوری نگو 

دیگه شدم دانشجو دبیر ادبیات😍💗 شاعرتونم🥹✨غزل سرا🌱 دختر مهربون و قویی هستم و روحیه مستقلی دارم :) توی زمینه شعر و کتاب و رمان میتونم کماکان کمکتون کنم 🕊️🌱 ، از یه جایی به بعد تصمیماتت به تصمیمات عقل نزدیک تر میشه ، درسته زندگی برات میشه مثل تلخی شربتی که وقتی مریض میشی میخوریش ، ولی بعدش یه عمر آرامش و راحتی برات میاره ، باور کن و من هم میخوام به این اصل باور کنم :) 

بگو نه خواسته غیرمعقولی داشتم ازت نه مشکلی دارم باهات

بیخودی زندگیمو زهر نکن میرم دادگاه پدرتو درمیارم

متاسفانه روانم دیگه یاری نمیکنه صبوری کنم ، تذکر بدم ، یادآوری کنم یا قهر کنم که باهام درست رفتار بشه فقط دارم حذف میکنم .

. ممکنه کسی زیر پاش نشسته . پول مغرور کرده . . عدم اعتماد بنفس خودت . شخصیتت ذو پیش اون کوچک کردی . ...

کی مثلاً زیر پایش باشه؟ آخه دیشب برگشت گفت اگه نصف این محبتی ک ب تو کردم ب ی زن دیگه میکردم برام همه کار میکرد..😭

ببخشید دوست خوبم طبق تجربه خودم متاسفانه باید بگم بوی خیانت میاد متاسفانه لعنت ب زناییکه وارد زندگی ...

چجوری بفهمم.؟؟؟دوتا گوشیش رمزشا می‌دونم.ولی عجیب رفتارش عوض شده

چجوری بفهمم.؟؟؟دوتا گوشیش رمزشا می‌دونم.ولی عجیب رفتارش عوض شده

مگه نمیگی رفتارش تغییر کرده بیشتر زیرنظرش بگیر و اینکه خودتو سعی کن پیشش کوچیک نشون نده چند سریم شما بی محلش کن ببین عکس العملش چیه