2777
2789
عنوان

خیلی فشار رومه شوهرم پیرم کرد

609 بازدید | 28 پست

خونوادش از خودش قالتاق تر 

خسته شدم به هر دری میزنم نمیشه مریض شدم 

میگم بیا بریم جداشیم تفاهمی نمیاد میگه خودت برو 

خودمم که برم این دست اون دست میشم این دادگاه اون دادگاه نه راهشو بلدم نه پولشو دارم 

خودش تشریف بیاره سریع تر راحت تر تموم میشه 

بیچاره شدم هم خودم هم همرو عاصی کردم بخاطر این روانی احمق هر روز دعا میکنم بمیره 

سنم کمه ولی هرکی منو میبینه فکر میکنه ۵ ۶ تا زاییدم 

در عرض چند ماه داغونم کرده 

چند وقت دیگ همینطوری باشه کار دست خودم میدم بلا استثنا دیگ بریدم واقعا

ن مهریه میخوام نه حتی کوچکترین چیزی 

تازه بهش گفتم بیا بریم جداشیم تازه ی پولیم من بهت میدم ولی اشغال و کثیف تراز این ادم نیست تو دنیا بخاطرش نمیتکنم سر بلند کنم جلو فامیل بخاطر گندی که زد تو فامیل 

رابطش با دختر مجرد فامیلمون 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا لعنت کنه هر چی مرد بد و نفهمه

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
خدا لعنت کنه هر چی مرد بد و نفهمه

هزااااارربار

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

بچه ها یه سوال زن اگه خودش بره دادخواست طلاق بده برای جدایی چی میشه ؟؟!!!

یعنی حق و حقوق رو میدن بهش یا نه چون خودش رفته دادخواست داده چیزی دستشو نمیگیره

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

چند سالته

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

من شنیدم اگه درخواست طلاق از سمت زن باشه. مهریه تعلق نمیگیره. شاید واسه همین میگه خودت برو. مرحله او ...

بعد اگه  شوهر بگه برو از خونه بیرون و خودت برو دنبال کارای جدایی چی میشه پس ؟؟

به جای اینکه بهش پول بدی طلاقت بده پول بده وکیل کارتو پیگیری کنه

شما با خرید از فروشگاه های بزرگ یک ویلا بر ویلاهای صاحبان سرمایه اضافه سوپرمارکت های کوچک رو ازبین میبرید.حق انتخاب با خودتان
ن مهریه میخوام نه حتی کوچکترین چیزی تازه بهش گفتم بیا بریم جداشیم تازه ی پولیم من بهت میدم ولی اشغال ...

ای بابا.خواهشا به خاطر این کارش جلوش بمون شما زندگی را واسش سیاه کن نزار اون به شما اسیب بزنه

من شنیدم اگه درخواست طلاق از سمت زن باشه. مهریه تعلق نمیگیره. شاید واسه همین میگه خودت برو. مرحله او ...

من اصلا مهریه ندارم چون عندالمطالبه نیست عندالاستطاعس ینی تواناییشو داشته باشه میتونه بده ک ی قرون نداره بخواد بده 

تازه من گفتم  باهم میریم جداشدنی اگ مهریمو خواستم همونجا برگرد بگو من طلاقش نمیدم چون مهریه میخواد