2777
2789
عنوان

نینی سایت چقد شبیه اینستا شده😑💔

123 بازدید | 10 پست

جدییی برای شوخی نمیگم میای ازشون ترفند میخای میشینن به مسخره بازی همچیو میگیرن بعد آخه جوکهایی هم که میگن عادی نیست تازه به آدم توهین میشه😐💔

اول اینستا بودم چندتا پست طنز دیدم کامنتاشونم دیدم بعد اومدم نینی سایت نظرا چندتا تاپیک و دیدم هیچ تفاوتی با اینستا نداشتا😂😑😑😑😑

این کاربر حس شیشمی قوی میباشد ، چیزی خواستید در خدمتم 💅🏻 جدیدا تو این دوره زمونه مد شده دخترا ناز بکشن پسرا هم شدن پرنسسعلی🧔🏻‍♀️😐 

چون آدم روانی زیاده و تاپیکای چرت میزنن و اینجارو مسخره میکنن این باعث شده هیچی رو جدی نگیریم

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تا اینجای که گفتی هر چقدر هم عجیب اما قابل تحمل ، قسمت غیر قابل هضم کاربرانی که تاپیک میزنن بماند به یادگار بعد یک جمله بی ربط پست یا عاشقانه میزارن و قفل 😂😂😂 کاش بفهمن سایت عمومی نه پیج یا وبلاگ شخصی 😐 چرا باید اینجا یادگاری بمونه ازمون ! 

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

چون آدم روانی زیاده و تاپیکای چرت میزنن و اینجارو مسخره میکنن این باعث شده هیچی رو جدی نگیریم

این هست واقعا ولی خب تو بعضی مواقع یکی واقعاا به کمک نیاز داره همین دو سه هفته پیش یه تاپیک دیدم یه خانوم همسترش حیوون خونگیش مرده بود ازش عکس و اینا گذاشته  بود میگفت یک هفته‌س کارم شده گریه بعد مسخره میکردن میگفتن انقد مردم انگشتش زدن مرده واقعا جای تاسفه..

این کاربر حس شیشمی قوی میباشد ، چیزی خواستید در خدمتم 💅🏻 جدیدا تو این دوره زمونه مد شده دخترا ناز بکشن پسرا هم شدن پرنسسعلی🧔🏻‍♀️😐 

این هست واقعا ولی خب تو بعضی مواقع یکی واقعاا به کمک نیاز داره همین دو سه هفته پیش یه تاپیک دیدم یه ...

اینو ندیدم ولی بله استارتر این تاپیکارو خیلی اذیت میکنن 

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
مثل قدیم کسی نظر خوب نمیده😭

دقيقااا ااصلا سه ساعته همینو میگمممم همچیو به شوخی و خنده گرفتن..

تا اینجای که گفتی هر چقدر هم عجیب اما قابل تحمل ، قسمت غیر قابل هضم کاربرانی که تاپیک میزنن بماند به ...

راست میگیی اینم دیده شده در بعضی‌ها..

سایت سایتِ قدیم نیست من از ١٣٩٩ اینجام ولی ١۴٠٣ کاربریم پرید یکی دیگه زدم

جدا از اون قضیه ها تا نگی قدیمی ام عین سگ بهت محل نمیدن بیشعورا😐