ای کاش مرگ و زندگی دست خودمون بود، ای کاش هر زمان که میخواستیم میتونستیم بریم پیش خدا... دلم، روحم، وجودم آرامشی از جنس خدا میخواد، ای کاش میتونستم برم روبروی خدا بشینم و باهاش کلی دردودل کنم... حالا که مرگ و زندگی دست خودمون نیست، ای کاش یکی از راه میرسید به دل آدمهای غمگین شادی میبخشید و یه گل به دست اونها میداد یکی از جنس خدا.... من این مدتها خیلی از امام رضا خواستم، حتی همه کارامو کردم برم پیشش ولی یه روز مونده به رفتنم یه چیزی شد که نتونستم برم وکنسل کردم حتی امام رضا هم منو نمیخواد...شاید نزدیک به 14،15سال باشه که نرفتم... خیلی تنهام خیلی... همه میگن شاد باش و غصه نخور ولی یه ای کاش یکی منو میفهمید که دست خودم نیست بخدا دست خودم نیست... حتمأ من آدم خوبی نیستم که این همه امام رضا و اهل بیت رو صدا میزنم هیچ جوابی نمیشنوم حتی تابحال به خوابم هم نیومدن... ای کاش خدا کاری کند... 😔😔😔😔ازتون خواهش میکنم برام دعا کنین... 😔
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
زندگی انتخابی هست اتفاقا !!! همهی زندگی برمیگرده به انتخابهای ما حتی انتخاب بین بد و بدتر ! بدتر و بدترین! اصلا فرق بین انسان و حیوانات قدرت تفکر و انتخاب هست!
شاید باورت نشه یه روزی تو عالم زر تمام زندگیتو خانوادتو ، کارتو ، ازدواجتو مرگتو خودت انتخاب کردی فقط الان یادت رفته مثل یه خوابی که بیدار میشی میدونی خواب دیدی اما یادت نمیاد چی بوده یا بازه سن تا دو سه سالکی که زندگی کردی اما هیچی ازش یادت نمیاد ، تو عالم زر هم بودی زندگی کردی و انتخاب کردی حتی پیمان نامه هم امضا کردی اما یادت نمیاد
در کل بهت بگم قوی باش و به زمان بندی خدا اعتماد کن اگه امیدو توکل داشته باشی یه جوری همه چی حل میشه خودتم باورت نمیشه