2777
2789
عنوان

ای کاش زندگی انتخابی بود 😔😔😔

200 بازدید | 21 پست

ای کاش مرگ و زندگی دست خودمون بود، ای کاش هر زمان که میخواستیم میتونستیم بریم پیش خدا... دلم، روحم، وجودم آرامشی از جنس خدا میخواد، ای کاش میتونستم برم روبروی خدا بشینم و باهاش کلی دردودل کنم... حالا که مرگ و زندگی دست خودمون نیست، ای کاش یکی از راه می‌رسید به دل آدمهای غمگین شادی می‌بخشید و یه گل به دست اونها میداد یکی از جنس خدا.... من این مدتها خیلی از امام رضا خواستم، حتی همه کارامو کردم برم پیشش ولی یه روز مونده به رفتنم یه چیزی شد که  نتونستم برم وکنسل کردم حتی امام رضا هم منو نمیخواد...شاید نزدیک به 14،15سال باشه که نرفتم... خیلی تنهام خیلی... همه میگن شاد باش و غصه نخور ولی یه ای کاش یکی منو می‌فهمید که دست خودم نیست بخدا دست خودم نیست... حتمأ من آدم خوبی نیستم که این همه امام رضا و اهل بیت رو صدا میزنم هیچ جوابی نمی‌شنوم حتی تابحال به خوابم هم نیومدن... ای کاش خدا کاری کند... 😔😔😔😔ازتون خواهش میکنم برام دعا کنین... 😔

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

زندگی انتخابی هست اتفاقا !!! همه‌ی زندگی برمیگرده به انتخابهای ما حتی انتخاب بین بد و بدتر ! بدتر و بدترین! اصلا فرق بین انسان و حیوانات قدرت تفکر و انتخاب هست!

پس ما مدام در حال انتخاب کردن هستیم

فقط مرگ و تولدمون دست ما نیست

یه ذکری امتخاب کن و هر روز و مرتب انحامش بده حیلی موثره

مثلا سوره یس هر روز به حضرت زخراهدیه کن و سوره واقغه هر روز به حضرت علی علیه السلام

پایان آدمیزاد از بی  خداییست نه از دست دادن معشوق  نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست  که انسان را تمام میکند.

شاید باورت نشه یه روزی تو عالم زر تمام زندگیتو خانوادتو ، کارتو ، ازدواجتو مرگتو خودت انتخاب کردی فقط الان یادت رفته مثل یه خوابی که بیدار میشی میدونی خواب دیدی اما یادت نمیاد چی بوده یا بازه سن تا دو سه سالکی که زندگی کردی اما هیچی ازش یادت نمیاد ، تو عالم زر هم بودی زندگی کردی و انتخاب کردی حتی پیمان نامه هم امضا کردی اما یادت نمیاد

در کل بهت بگم قوی باش و به زمان بندی خدا اعتماد کن اگه امیدو توکل داشته باشی یه جوری همه چی حل میشه خودتم باورت نمیشه

حسبی الله ❤

منم ۱۵ ساله نرفتم مشهد

حس گناهکارها را دارم، فکر میکنم جهنم وبهشت همینجاست.

بعضی ها تو رفاه کامل بعضی فقط تو حسرت 

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم.                          یا غیاث المستغیثین

یه ذکری امتخاب کن و هر روز و مرتب انحامش بده حیلی موثرهمثلا سوره یس هر روز به حضرت زخراهدیه کن و سور ...

دعا و سوره اینا زیاد خوندم، ولی هیچ تاثیری نداشت... گاهی اوقات با خودم میگم مگه من چقدر بدم... من که تا جای ممکن سعی کردم دل کسی رو نشکنم 😔

زندگی انتخابی هست اتفاقا !!! همه‌ی زندگی برمیگرده به انتخابهای ما حتی انتخاب بین بد و بدتر ! بدتر و ...

ولی مرگ دست خودمون نیست... من از دست خودم ناراحتم... از دست خدا ناراحت نیستم... فقط دلم میخواد برم پیشش🖤