عزیزم نمیخوام شعار بدم اما باور کن که اگه خودت تصمیم بگیری شاد باشی میتونی یه زندگی خیلی خوب رو داشته باشی.کافیه اراده کنی و شروع کنی به مطالعه.سایت قانون جذب رو بخون.کانالای موفقیت رو عضو شو.جملات تاکیدی بنویس و بخواه که از زندگیت لذت ببری.هممممه چی دست توئه که بخوای خوشحال و شاد زندگی کنی یا نه
من تکه ای از پازل خداوندم،میدانم آفریدگاری دارم که همیشه بوده،همیشه هست،رهایم نمی کند،عدم درقاموس پروردگارم واژه ای بی معناست...من قطعه ای اززندگانیم،تکه ای از پازل هستی،خدایم مرا آفریده تا آینه ی او شوم..آفریده تا جان ببخشم،امید دهم،من تکه ای از پازل زندگی هستم،اگر خود را گم کنم همه چیز وهمه کس ناقص می مانند.من باید آگاهانه زندگی کنم تا پازلی که خدا چیده بر هم نریزد.❤👨👦👶👼❤
عزیزم نمیخوام شعار بدم اما باور کن که اگه خودت تصمیم بگیری شاد باشی میتونی یه زندگی خیلی خوب رو داشت ...
اتقفاقا چند وقته شروع کردم عضو کانال پریا هم هستم ولی به زور میتونم یه نصف روز خودمو خوشحال کنم بعد دوباره مثل یه هشت پا منو از پا در میاره زندگی لعنتی
چرا ادما اینجورین اصلاتحمل ندارن زندگی بالاوپایین داره اگه خدامیخواست همه چی بروفق مراددل ما باشه که نشد زندگی توروخدااستانه تحملتونوبالاببریدزندگی نامه ائمه هامونو بخونید ببینید چه سختیایی میکشیدن حرف نمیزدن فقط به خداتوکل میکردن به خداایمان داشتن که مشکلشونوحل میکنه بخدامنم کم مشکل نداشتم خیلی سختی کشیدم ولی چیکارکنم تاخدارودارم غم ندارم انشاالله اجر سختی رواون دنیا خدابهم بده مشکل ما ادمااینه که ظاهرزندگی بقیه رومیبینیم ولی وقتی یه روزمیریم خونه شون یاپای دردودلاشون خدامونوشکرمیکنیم اززندگیمون.