2777
2789
بچه ها برای من دعا کنین وقتی یکی میگه دیگه بریدم دیگه نمیتونم یعنی واقعا نمیتونه یعنی خیلی سختشه ...

خداپشت وپناهت انشاالله مشکلت حل بشه به خدامیسپارمت تا ازاین حال وهوادربیای.

💘عشق من پسرمه💋💋💋
اتقفاقا چند وقته شروع کردم عضو کانال پریا هم هستم ولی به زور میتونم یه نصف روز خودمو خوشحال کنم بعد ...

با هرچی که میتونه بهت حال بده حال کن

من مدت اول عروسیم همش غصه میخوردم که چرا شوهرم نمیزاره برم دانشگاه (درس خون هم نبودم)

چرا نمیزاره برم بیرون تفریح،باشگاه،تنهایی خرید...

ولی باهاش کنار اومدم و باهر چیزه ساده که شادم میکرد سر کردم 

الان خیلی بهتر شده باشگاه میرم و خونه دوست و فامیل 

ولی خیلی خوشحالم خودمو نباختم

❤رب لا تذرنی فردا و انت خیر الوارثین❤پروردگار من:مرا تنها مگذار(و فرزند برومندی به من عطا کن)که تو بهترین وارثانی.💞خدایاااا شکرت بلاخره مامان شدم💞🤰😀

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه ربطی داره؟ شما دکتری؟ دز و نوع داروها متفاوته حتی صحبت با یه روانشناس خبره هم تسکینه شما میدونی ...

آهان شما دکتری!؟

نه عزیزم منظورم اینه که با مشاوره و روحیه دادن هم خوب میشه اگه نشد بعد بره سراغ دارو

❤رب لا تذرنی فردا و انت خیر الوارثین❤پروردگار من:مرا تنها مگذار(و فرزند برومندی به من عطا کن)که تو بهترین وارثانی.💞خدایاااا شکرت بلاخره مامان شدم💞🤰😀

ادم همیشه باید قوی باشه..زندگی هیشکی اندازه من سگی نبود...دوسال تمام زجر کشیدم...اما ادم فوق العاده قوی هستم..اینقددررر جنگیدم..اینقددر تلاش کردم تابلاخره زندگیمو تغییر دادم...استاتر شمابچه بی دست وپا که نیستی...بشینی یه گوشه هرچی میخاد سرت بیاد..چرا ازمرگ شوهرت خوشحال باشی..خودت راه خودتو پیدا کن

کاش تو سهم من بودی❤️
ادم همیشه باید قوی باشه..زندگی هیشکی اندازه من سگی نبود...دوسال تمام زجر کشیدم...اما ادم فوق العاده ...

انشاالله همیشه قوی وموفق باشی عزیزم افتخارکن به خودت.منم 5سال جنگیدم بازندگیم خداروشکر دوسال همه چی روبراه.

💘عشق من پسرمه💋💋💋

عزیزم این حرفا ماله افسردگی البته من که افسردگی ندارم همش این فکرا توسرم هست منم یه پسردارم حتی پارسال خودکشی هم کردم ولی فهمیدم خیلی اوضاع خوب نیس یه جورایی فهموندم که به جز رسوایی وسرکوفت ازهمون مادرشوهری که باعث وبانی این بساط بودچیزی عایدم نشد عزیزم تمام ما کمابیش زندگی پرفرازونشیبی داشتیم وداریم ولی باید گذروندش اینوبایدخوب متوجه بشی باید تمام این روزها تموم شه وبرای گذروندش یه جورایی یه انگیزه سازی درست کن حالا یاازخودت شروع کن یابرامحبت کردن وتربیت کردن پسرت ویا باانجام دادن کارای کوچیکی که باعث خوشحالی خودتو پسرت میشه درضمن چراازشوهرت بیزاری مگه خیانت میکنه بهت ؟

اتقفاقا چند وقته شروع کردم عضو کانال پریا هم هستم ولی به زور میتونم یه نصف روز خودمو خوشحال کنم بعد ...

میدونم.روزای اول سخته اما مطمئنم که اگه بخوای حتما موفق میشی.صبحا ناشتا چن پر زعفرون بریز رو آبجوش همراه خاکشیر بخور.شادی آوره و برا پوستتم عالیه.سعی کن عدس رو خیلی خیلی خیلی کم بخوری.اینا هم خیلی تاثیر داره

میشه واسه صاحب خونه شدنم یه صلوات بفرستین؟😊😙🏡

باور کن میفهمم وقتی میگی دیگه نمیتونم و نمیکشم.کاملا میفهممت چون خودمم از جنس این روزا داشتم اما وقتی خودم خواستم وقتی بطور کاملا اتفاقی یه کلیپ صوتی از دکتر آزمندیان گوش دادم باور کن زندگیم از همون روز از این رو به اون رو شد.شاید باورت نشه ولی اسم تو رو که تصور میکنم یه هاله سبز رنگ میبینم که یه کم کدر شده ولی همچنان سبزه.مطمئنم که میتونی این خاکی که رو این هاله رو گرفته بزنی کنار و خیلی شاد و خوشبخت زندگی کنی.خوشحال میشم تو این راه هر کمکی که از دستم برمیاد بهت کنم

میشه واسه صاحب خونه شدنم یه صلوات بفرستین؟😊😙🏡