2777
2789
قصه زندگی من طولانی و حوصله سر بر هستش یه جورایی هم نمیتونم تعریف کنم توان دوباره تعریف کردن ندارم ...

شوهرت چیکارت کرده؟

❤رب لا تذرنی فردا و انت خیر الوارثین❤پروردگار من:مرا تنها مگذار(و فرزند برومندی به من عطا کن)که تو بهترین وارثانی.💞خدایاااا شکرت بلاخره مامان شدم💞🤰😀

عزیزم نمیخوام شعار بدم اما باور کن که اگه خودت تصمیم بگیری شاد باشی میتونی یه زندگی خیلی خوب رو داشته باشی.کافیه اراده کنی و شروع کنی به مطالعه.سایت قانون جذب رو بخون.کانالای موفقیت رو عضو شو.جملات تاکیدی بنویس و بخواه که از زندگیت لذت ببری.هممممه چی دست توئه که بخوای خوشحال و شاد زندگی کنی یا نه

میشه واسه صاحب خونه شدنم یه صلوات بفرستین؟😊😙🏡

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوب حالا که از پدر و مادر و همسر ناامید شدی به خودت و خدا امیدوار باش فقط  پاشو زندگیتو تغییر ...

چه تغییری بدم؟

هیچ چیزی تو دنیا منو خوشحال نمیکنه

چرا اگر دروغ نگم خبر مرگ شوهرم خیلی خوشحالم میکنه

به ما که نیومدی حداقل به خودت بیا!
نه قرصها ریلکس میکرد منو پاق گذاشتمش کنار البته زیر نظر پزشک مشکلات من بیرونی هست 

خوب دوباره بروپیش یه روانشناس شایدبازم افسردگی بیشترشده به مداوا نیازداشته باشی

یه مامان عصبی ولی در این حال مهربون و دل نازک😁دارم تمام سعی خودمو میکنم مشکلاتیو که توزندگیم از سربی تجربگیم به وجود اومدن درست کنم به امیدویاری خدا🙏🌷
حتما حتما بازم برو و دارو بخور عزیزم  خودت اذیت میشی با این حالتا

دارو چرا

بدتر میشه که بهتر نمیشه

ی گوشه عین مریضا میوفته

باید روحیشو عوض کنه

❤رب لا تذرنی فردا و انت خیر الوارثین❤پروردگار من:مرا تنها مگذار(و فرزند برومندی به من عطا کن)که تو بهترین وارثانی.💞خدایاااا شکرت بلاخره مامان شدم💞🤰😀

عزیزم بخاطرهمون گل پسرت بازم امیدت راازدست نده

اینقدم گذشتتو هرچی بوده یادآوری نکن

من تکه ای از پازل خداوندم،میدانم آفریدگاری دارم که همیشه بوده،همیشه هست،رهایم نمی کند،عدم درقاموس پروردگارم واژه ای بی معناست...من قطعه ای اززندگانیم،تکه ای از پازل هستی،خدایم مرا آفریده تا آینه ی او شوم..آفریده تا جان ببخشم،امید دهم،من تکه ای از پازل زندگی هستم،اگر خود را گم کنم همه چیز وهمه کس ناقص می مانند.من باید آگاهانه زندگی کنم تا پازلی که خدا چیده بر هم نریزد.❤👨👦👶👼❤
عزیزم نمیخوام شعار بدم اما باور کن که اگه خودت تصمیم بگیری شاد باشی میتونی یه زندگی خیلی خوب رو داشت ...

اتقفاقا چند وقته شروع کردم عضو کانال پریا هم هستم ولی به زور میتونم یه نصف روز خودمو خوشحال کنم بعد دوباره مثل یه هشت پا منو از پا در میاره زندگی لعنتی

دارو چرا بدتر میشه که بهتر نمیشه ی گوشه عین مریضا میوفته باید روحیشو عوض کنه

دقیقا دارو فقط وابستگی میاره و خواب زیاد

نمیتونم به پسر هم برسم

دارو چرا بدتر میشه که بهتر نمیشه ی گوشه عین مریضا میوفته باید روحیشو عوض کنه

چه ربطی داره؟ شما دکتری؟ دز و نوع داروها متفاوته

حتی صحبت با یه روانشناس خبره هم تسکینه

شما میدونی فکر خودکشی میتونه چه آسیبایی بزنه؟

چرا ادما اینجورین اصلاتحمل ندارن زندگی بالاوپایین داره اگه خدامیخواست همه چی بروفق مراددل ما باشه که نشد زندگی توروخدااستانه تحملتونوبالاببریدزندگی نامه ائمه هامونو بخونید ببینید چه سختیایی میکشیدن حرف نمیزدن فقط به خداتوکل میکردن به خداایمان داشتن که مشکلشونوحل میکنه بخدامنم کم مشکل نداشتم خیلی سختی کشیدم ولی چیکارکنم تاخدارودارم غم ندارم انشاالله اجر سختی رواون دنیا خدابهم بده مشکل ما ادمااینه که ظاهرزندگی بقیه رومیبینیم ولی وقتی یه روزمیریم خونه شون یاپای دردودلاشون خدامونوشکرمیکنیم اززندگیمون.

💘عشق من پسرمه💋💋💋
دقیقا دارو فقط وابستگی میاره و خواب زیاد نمیتونم به پسر هم برسم

عزیزم بگو داروهاتو عوض کنن خب ، کمتر کنن 

بیشتر رو روان درمانی کار کن ، مشاوره و صحبت و انرژی مثبت تاثیر داره ، نذار همینجوری بمونی

الان چی بیشتر از همه ناراحتت کرده؟

ببین باید به متخصصت اعتماد کنی بیماری های روحی هم مثل بیماری جسمی نیاز به داروی تخصصی داره باید با پیگیری مصرف کنی 

فکر خودکشی خطرناکه 

حال متکلم از کلامش پیداست

بچه ها برای من دعا کنین

وقتی یکی میگه دیگه بریدم دیگه نمیتونم یعنی واقعا نمیتونه

یعنی خیلی سختشه

خدا به داد برسه فقط

من برم فعلا