2777
2789

یه داستان واقعا بی درو پیکر انتخاب کرده به عنوان سریال  میتونست به عنوان یه فیلم سینمایی داستان تموم بشه 

من که بعداز 7 قسمت متوجه نشدم نسبتارو  

هربارم یه داستان من دراوردی اضافه میشه و به هیچ جایی نمیرسه 

چقدرم از اون پلیس بدم میاد ماست از اون فعال تره و فرز تره

“لازم نیست که برای رسیدن به آرزوها تمام پله ها را ببینید، فقط اولین قدم را 

اقتباس از یه پرونده جنایی واقعیه

ولی خیلی کش و قوسش دادن

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من یه سکانس دیدم حالم بد شد

چادری گشتنِ من قصه نابی دارد🌸🙃🌱                          عاشق کلی روسری رنگی رنگی زیرِ چادرم که ارثیه مادرم زهراست💖🌱 امام حسین خودت گذاشتی رو سرم، خودتم حفظش کن🙃🙏❤️                                                         آرزو میکنم عاشق خدا شید💜🌱🌸                         اگر ایرادی تو رفتار و گفتار من می‌بینید تماما به خودم نسبت بدید نه به دین و مذهبم🙏🌱💛.                                                              اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری🙃🌸 السلام علیک یا اباعبدالله الحسین🖤🌱     

بادقت ببینی نسبتارو متوجه میشی

این پروندش واقعی.منتها خواستن درقالب سریال کشش بدن.

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
اقتباس از یه پرونده جنایی واقعیهولی خیلی کش و قوسش دادن

میدونم ولی بنظرم اصلا بازیگرای مناسبی انتخاب نکردن 

نمیدونم چطوری بهمن پسر اون خانوادس  انگار پدربزرگشونه 

بادقت ببینی نسبتارو متوجه میشیاین پروندش واقعی.منتها خواستن درقالب سریال کشش بدن.

هنوزم گنگه چرا بهمن باید پسر رویا نونهالی باشه  بیشتر میخوره رویا دختر بهمن باشه😁

من به خاطر يه سري بازيگراش فكر ميكردم فيلم خوبي باشه دوسه قسمت نگاه كردم ولي واقعا مضخرفه فكركنم سام ...

تنها بازیگر خوبش عزیز بنظرم 😄

هنوزم گنگه چرا بهمن باید پسر رویا نونهالی باشه بیشتر میخوره رویا دختر بهمن باشه😁

من اول فیلم فک کردم زن و شوهرن   بعدهمون توعروسی فهمیدم پسرشه.

خب اینم ازضعف انتخاب بازیگراشه باید جوری انتخاب میکردن ک بهم بیان مخاطب دفه ی اول بفهمه چی ب چیه

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون