2777
2789
عنوان

دشمن قوی داشتن و احساس ضعف

174 بازدید | 16 پست

شوهر سابقم خیلی ازم بدگویی کرد و می‌کنه

همیشه هم همه جا میگه خداروشکر که تموم شد و این حرفا 

منو تخریب شخصیت کرده و می‌کنه

عزت و آبرومو برده.

همش قلبم میگیره در مقابلش 

من اصلا چیزی پشت سرش بد نگفتم و نمیگم.

ولی دیگه تحمل ندارم

نمیتونم بشنوم و بگذرم.

چقدر ضعیفم و چقدر اون قویه 

نمی‌دونم باید چیکار کنم خداااااااا

نمیگم خیلی آدم‌خوبی هستم منم اشتباهاتی داشتم 

ولی دیگه حقم نیست اینجوری خورد بشم.

حقم یه خدافظی ساده و پایان عادی بود اگه نمیخواست‌منو...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه واقعیت هارو میگه تهمتی نمی زنه بیخیال بذار بگه تو هم آبروشو ببر همه جوره واقعیت هارو بگو

واقعیت هارو خیلی بولد کرده الکی بزرگش کرده و میگه.

بیش از اون چیزی که بود داره میگه.

یجاهایی دروغ قاطیش می‌کنه.

یجاهاییش واقعا‌ تهمته.

من نمیتونم بگم.

با خدام عهد کردم آبروشو حفظ کنم و راهی که اون رفته رو نرم تا دستمو خودش بگیره

شما نمونه بارز یک انسانی

اونم هرحرفی میزنه بذار پای ادم نبودنش

یکی از دوستامم دقیقا داستانش مث شما شد الان دوست ازدواج کرده چ زندگی داره و اون پسره چ زندگی داره..

همچی تموم شد و برای همیشه تو رفتی💔امیدوارم بعد از تو به آرامش برسم💔 تابستونی که توی اون از دست دادم و هیچی بدست نیاوردم....😅الان تنهای تنهام و ناامید، روزای پوچ و خالی پشت هم داره میگذره تازه دانشگاهم باید برم افسرده شدم و حوصله ندارم حتی خداهم منو تنها گذاشته... این روزا حالم بهتره تازه خودمو و خدارو پیدا کردم تازه به آرامش نزدیک تر شدم ولی هنوز بهش نرسیدم...شکر❤روزای درهم برهم و شلوغ روزایی که مغزم موقع خواب هم بیداره روزایی که ته ته ته قلبم به رویاهام فکر میکنم و امید میگیرم🌱💔 من دیگه حوصله و ذوق هیچیو ندارم...12.9🖤 چقد بده ی سری حرفا عین سیلی باشه تو صورتت...۱.۱۸🖤۲.۹ کاش قلبم تپیدن بلد نبود...🙂 همیشه فکر میکردم زمانی که به یه سری چیزا برسم حالم خوب میشه ولی نشد که نشد، برعکس داره حالم بدتر میشه😪...۳.۲۳.چه بود زندگی اگر تو نمیرسیدی؟؟؟💍♥️💑.باز دلم مثل همیشه خالیه💔دیگه دنیا واسه من تاریکه،زندگی کوره رهی باریکه،آخر قصه ی من نزدیکه...💔۴.۲۵.داره تموم میشه دیگه...💔 یک روز قبل تولدم عشق بین ما هم تموم شد.امیدوارم هیچوقت جلوی راهم سبز نشی🙂🖤 خدایا برایم معجزه ای بفرست...🤲

اون الان داره پشت سر یه خانم حرف میزنه و شنونده هاش اگه انسان باشند حتی اگه اون حقیقتو بگه بازم حق رو بهش نمی‌دن چون حتما شخصیت نداره که داره اینجور حرفا رو میزنه .اگه شنونده هم یکی بود مثل خودش کلا ولش کن بزار هر 💩میخواد بخوره 

گاهی با یه اشتباه نوزده نمیشی ، صفر میشی
واقعیت هارو خیلی بولد کرده الکی بزرگش کرده و میگه.بیش از اون چیزی که بود داره میگه.یجاهایی دروغ قاطی ...

چطور می تونی جواب کسی که دروغ میگه تهمت می زنه رو ندی کلا  دیگه تا کی ؟!

خدا دستتو می گیره اگه ناحقی نکنی 

تو هم برو بگو حداقل که کدوم حرفاش راسته کدوماش دروغ و تهمت ، تهدیدش کن بگو رفتم گفتم چیزی بگی به گوشم برسه میدونم باهات چیکار کنم اصلا میرم نی نی سایت اسم خانوادتو میارم میگم چی هستین ، میرم اینستا پیج همشهری و فامیل هاتونو خانومارو فالو می کنم می نویسم تو پیجم راجبتون 

رو بدی معلوم نیس چیا بگه 

برای پیشگیری و حل مشکلات تاپیک های منو بخونید 

نه مثلا الکی میگه زنم دوست پسر داشت و بهم خیانت کرد

وای چطور غیرتت اجازه میده اینو قبول کنی من بودم پدرشو درمی آوردم از هرچی می تونم گذشت کنم جز اینکه کسی بخواد دروغ بگه تهمت بزنه آبرومو ببره 

اصلا بگو ازت شکایت می کنم شاهد می برم ، تهدیدش کن بترسه

مستقیم به خودم نمیگه به گوشم میرسه.

رفتم با یه وکیل صحبت کردم گفت واسه شکایت باید شاهد بیاری.

شاهدها هم گفتن ما نمی‌تونیم بیایم شهادت بدیم دیگه چیکار کنم

مستقیم به خودم نمیگه به گوشم میرسه.رفتم با یه وکیل صحبت کردم گفت واسه شکایت باید شاهد بیاری.شاهدها ه ...

یه جوری پیام بده زنگ بزن ازش حرف بکش ، مدرک جور کن یه جوری تهدیدش کن