mani9 مدیر عضویت: 1395/08/05 تعداد پست: 4526 عنوان غنچه های زخمی😐😐😐 | مشاهده متن کامل بحث + 1127 بازدید | 51 پست مگه پنجشنبه ها نمیزاره سریالشو ساعت یک و سه ؟ پس چرا نزاشت امروز ؟😐😑 1396/08/18 | 15:39 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
paolaaa عضویت: 1396/02/26 تعداد پست: 3415 دافنه بیپول میشع نه فکر کنم اشتباهی گفتی جمره اره اشتباهی گفتم اسماشون یادم نمیمونه نظرت مخالف پستی هست که ثبت کردم? به جهنم ریپلایم نکن! فقط درمورد مسائل مربوط به بچه داری نظرات مخالف را پذیرا میباشم.
mani9 مدیر استارتر عضویت: 1395/08/05 تعداد پست: 4526 مسعوده میمیره کمالم میمیره. اون دوستشون ک صداش خوبه خواننده اس اونم مامانشو پیدا میکنه اما مامانش می ... واااای شما چقدر جلوتری از جم سریز😀😀😀یکم دلم خنک شد از چیزایی که راجبه دافنه گفتی😝😝😝😝😝سوگلو خیلی دوست دارم😘😍
paolaaa عضویت: 1396/02/26 تعداد پست: 3415 بچه هلی مسعوده و کمال چی میشن پسرشونو نمیدونم اما دخترش رو اون معلمه اسمش چیه اون به فرزندی قبول میکنه . نظرت مخالف پستی هست که ثبت کردم? به جهنم ریپلایم نکن! فقط درمورد مسائل مربوط به بچه داری نظرات مخالف را پذیرا میباشم.
paolaaa عضویت: 1396/02/26 تعداد پست: 3415 واااای شما چقدر جلوتری از جم سریز😀😀😀 یکم دلم خنک شد از چیزایی که راجبه دافنه گفتی😝😝😝😝😝 سوگ ... هر سریالی خواستی تهشو بدونی از خودم بپرس 😂اکیا هنوز داره پخش میشه? نظرت مخالف پستی هست که ثبت کردم? به جهنم ریپلایم نکن! فقط درمورد مسائل مربوط به بچه داری نظرات مخالف را پذیرا میباشم.
mani9 مدیر استارتر عضویت: 1395/08/05 تعداد پست: 4526 من شنبه دوشنبه چارشنبه ساعت هشت شب از جم تی وی اره گاهی میبینم جم تی وی میزارشولی من عادت کردم ظهرا از جم سریز میبینمش😀امروز قاطی کردم روزاش از دستم رفت😕
paolaaa عضویت: 1396/02/26 تعداد پست: 3415 اره گاهی میبینم جم تی وی میزارش ولی من عادت کردم ظهرا از جم سریز میبینمش😀 امروز قاطی کردم روزاش ا ... شما چند سالتونه? نظرت مخالف پستی هست که ثبت کردم? به جهنم ریپلایم نکن! فقط درمورد مسائل مربوط به بچه داری نظرات مخالف را پذیرا میباشم.
mani9 مدیر استارتر عضویت: 1395/08/05 تعداد پست: 4526 هر سریالی خواستی تهشو بدونی از خودم بپرس 😂اکیا هنوز داره پخش میشه? مرسی 😂😂😂😂اره خداروشکر تمام شد چند روز پیش 😐😐😐دهن مارو سرویس کرد تا تموم شد ، من زیاد نمیدیدمش ، فقط گاهی ، ولی قسمت اخرش کلی گریه کردم😕😕😕😕
mani9 مدیر استارتر عضویت: 1395/08/05 تعداد پست: 4526 پسرشونو نمیدونم اما دخترش رو اون معلمه اسمش چیه اون به فرزندی قبول میکنه . فریده رو میگی ؟
peranses6070 عضویت: 1396/07/25 تعداد پست: 5315 اره گاهی میبینم جم تی وی میزارش ولی من عادت کردم ظهرا از جم سریز میبینمش😀 امروز قاطی کردم روزاش ا ... اخی نه من از سریس نمیبینم😀 الهی گاهی نگاهی😊☺
paolaaa عضویت: 1396/02/26 تعداد پست: 3415 مرسی 😂😂😂😂 اره خداروشکر تمام شد چند روز پیش 😐😐😐 دهن مارو سرویس کرد تا تموم شد ، من زیاد نمی ... جم سریالا رو خیلی کوتاه پخش میکنه . ۴۵دقیقه مگه نه?اینا تو کانالای اصلیشون ۲ساعت پخش میشن هربار. منکه خیلی دوشت داشتم این سریالو. از دوبله های فارسیشم متنفرم نظرت مخالف پستی هست که ثبت کردم? به جهنم ریپلایم نکن! فقط درمورد مسائل مربوط به بچه داری نظرات مخالف را پذیرا میباشم.
paolaaa عضویت: 1396/02/26 تعداد پست: 3415 فریده رو میگی ؟ اره با تپراک عروسی میکنه نظرت مخالف پستی هست که ثبت کردم? به جهنم ریپلایم نکن! فقط درمورد مسائل مربوط به بچه داری نظرات مخالف را پذیرا میباشم.
mani9 مدیر استارتر عضویت: 1395/08/05 تعداد پست: 4526 جم سریالا رو خیلی کوتاه پخش میکنه . ۴۵دقیقه مگه نه?اینا تو کانالای اصلیشون ۲ساعت پخش میشن هربار. منک ... اره تقریبا سه ربع ساعت .اخه زبان اصلی که نمیفهمیم چی میگه 😕😕