2777
2789
دافنه بیپول میشع نه فکر کنم اشتباهی گفتی جمره

اره اشتباهی گفتم اسماشون یادم نمیمونه

نظرت مخالف پستی هست که ثبت کردم? به جهنم ریپلایم نکن! فقط درمورد مسائل مربوط به بچه داری نظرات مخالف را پذیرا میباشم.   

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

مسعوده میمیره کمالم میمیره. اون دوستشون ک صداش خوبه خواننده اس اونم مامانشو پیدا میکنه اما مامانش می ...

واااای شما چقدر جلوتری از جم سریز😀😀😀

یکم دلم خنک شد از چیزایی که راجبه دافنه گفتی😝😝😝😝😝

سوگلو خیلی دوست دارم😘😍

بچه هلی مسعوده و کمال چی میشن

پسرشونو نمیدونم اما دخترش رو اون معلمه اسمش چیه اون به فرزندی قبول میکنه . 

نظرت مخالف پستی هست که ثبت کردم? به جهنم ریپلایم نکن! فقط درمورد مسائل مربوط به بچه داری نظرات مخالف را پذیرا میباشم.   
واااای شما چقدر جلوتری از جم سریز😀😀😀 یکم دلم خنک شد از چیزایی که راجبه دافنه گفتی😝😝😝😝😝 سوگ ...

هر سریالی خواستی تهشو بدونی از خودم بپرس  😂اکیا هنوز داره پخش میشه?

من شنبه دوشنبه چارشنبه ساعت هشت شب از جم تی وی

اره گاهی میبینم جم تی وی میزارش

ولی من عادت کردم ظهرا از جم سریز میبینمش😀

امروز قاطی کردم روزاش از دستم رفت😕

اره گاهی میبینم جم تی وی میزارش ولی من عادت کردم ظهرا از جم سریز میبینمش😀 امروز قاطی کردم روزاش ا ...

شما چند سالتونه?

هر سریالی خواستی تهشو بدونی از خودم بپرس  😂اکیا هنوز داره پخش میشه?

مرسی 😂😂😂😂

اره خداروشکر تمام شد چند روز پیش 😐😐😐

دهن مارو سرویس کرد تا تموم شد ‌، من زیاد نمیدیدمش ، فقط گاهی ، ولی قسمت اخرش کلی گریه کردم😕😕😕😕

مرسی 😂😂😂😂 اره خداروشکر تمام شد چند روز پیش 😐😐😐 دهن مارو سرویس کرد تا تموم شد ‌، من زیاد نمی ...

جم سریالا رو خیلی کوتاه پخش میکنه . ۴۵دقیقه مگه نه?اینا تو کانالای اصلیشون ۲ساعت پخش میشن هربار. منکه خیلی دوشت داشتم این سریالو. از دوبله های فارسیشم متنفرم

جم سریالا رو خیلی کوتاه پخش میکنه . ۴۵دقیقه مگه نه?اینا تو کانالای اصلیشون ۲ساعت پخش میشن هربار. منک ...

اره تقریبا سه ربع ساعت .

اخه زبان اصلی که نمیفهمیم چی میگه 😕😕