2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تا جایی ک میدونم سرکان و جمره باهم میرن و سرکان مریضه  اون دفنه بیشعور چی میشه؟میگن میره پرورش ...

وای دافنه خیلی منفوره دوس دارم کلشو بکنم😡😡😡😡😡😡

شما تا قسمت چند دیدی ؟

تا جایی ک میدونم سرکان و جمره باهم میرن و سرکان مریضه  اون دفنه بیشعور چی میشه؟میگن میره پرورش ...

والا این اخرا ندیدم  یه سریالی تازه کشف کردم اسمش kadin از فوکس پخش میشه. خیلی خوبه. من بعد از کارا سودا دیگ سریال نگاه نکردم

نظرت مخالف پستی هست که ثبت کردم? به جهنم ریپلایم نکن! فقط درمورد مسائل مربوط به بچه داری نظرات مخالف را پذیرا میباشم.   
خو تا حالاش چی شده یکم تعریف کن اگه جرتبود ماهم نبینیم

تا کجا دیدین?

نظرت مخالف پستی هست که ثبت کردم? به جهنم ریپلایم نکن! فقط درمورد مسائل مربوط به بچه داری نظرات مخالف را پذیرا میباشم.   
وای دافنه خیلی منفوره دوس دارم کلشو بکنم😡😡😡😡😡😡 شما تا قسمت چند دیدی ؟

منم از جم سریز میبینم ولی تو کانالش عضوم 

ی گروهم داشتن اونجا رفتم میحرفیدن درباره قسمت های ایندش

👈یکی از آرزوهام اینه که دوربین و آیینهی خونمون به توافق برسن ک من دقیقا چ شکلیم  👉  
تا اونجا که بچه ها ی پروشگاه میرن ویلای دافنه اینا کارگری میکنن واسه پول که جمره سنگ قبر بخره واسه م ...

مسعوده میمیره کمالم میمیره. اون دوستشون ک صداش خوبه خواننده اس اونم مامانشو پیدا میکنه اما مامانش میمیره. سونگل هم با اون پسر خوشتیپه دبیرستانشون ازدواج میکنه . کلی اتفاق میفتن. جمره اینا بی پول میشن.مامانش کارگری میکنه. کلا فیلم هندیه واس خودش