2777
2789
عنوان

مشکل کجاست

149 بازدید | 22 پست

من عقدم ...

عاشق لباس و رنگ و تیپ و این چیزا 

خیلی هم خوش سلیقه ام خیلی زیاد ؛ طوری که هر مهمانی برم محاله کسی نگاهش قفل نشه  روی من حتی چند ثانیه .

نود و هشت درصد مواقع هم لباس هام روشنه ... همه رنگ لباس هم دارم  علاوه بر اون کیف و کفش و روسری و شال و این چیزا هم مختلف و متنوعه ...

خلاصه من هرباری که میرم خونه مادر همسرم تا کند دقیقه اول تو آشپزخونه پچ‌پچ میکنن 

بلند میشم راه برم چپ چپ نگاه میکنن

خودشون هم از تیپم و لباس ها تعریف میکنن ولی نمیدونم این نگاه و پچ پچ ها چیه 

زنداداش خودتون بود ناراحت میشیدید؟ چی می‌گفتید با خودتون؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شما که انقدر اعتماد به نفس داری نباید به خودت بگیری

تا الان به خودم نمی گرفتم ولی سری آخری که رفتم اونجا اینقدر نگاه ها سنگین بود به زور از جا بلند میشدم واقعا باورم شده بود ایرادی دارم

اتفاقا خوشحال میشدم که به خودش میرسه

شاید بهت حسادت میکنن عزیزم

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵
انگاری زن داداش اون استارتر تاپیک بغلی هستی😅نه گلم خیلیم خوبه که خوش سلیقه ای به خودت نگیر🎀

خودشم عزیزم اون تاپیک هم برای خودم بود ولی گفتم شاید نظر واقعی ندن از زبون خواهر شوهرم گفتم .

چقدر خوبن کاربرهایی مثل شما که حاشیه براشون مهم نیست فقط نظرشونو میدن❤️

جاری من دقیقا این اخلاقو داره اتاقش تو خونه باباش دورتادورش رگال لباسه

ما فقط وقتی لباس اجق وجق بپوشه پچ پچ میکنیم😁البته خواهرشوهرم بلند بهش میگه واا این چیه پوشیدی یکی ببینه آبرومون میره🫠

بد نگوییم به مهتاب اگر تب داریم🦄🌌..  یعنی میشه منم ی روزی تاپیک بارداری بزنم😔 بگم خدایا شکرت منم مامان شدم ،بگم ویار دارم حالم بده،بگم امروز تکون خوردناشو حس کردم،بگم شبا اذیتم خوابم نمیبره،بگم منتظر به دنیا اومدنشم...بگم شبا تا صبح گریه میکنه خواب ندارم...اگه امضام رو خوندی برای حاجتم ی صلوات میفرستی😉 

شاید شدت ذوقشون باعث حسادت شده و آروم پچ پچ میکنن و تعریف میکنن و ... 

شاید دوست ندارن زیاد به خودت بگن و تعریف کنن

در کل زیاد اهمیت نده تا آرامش داشته باشی 

کاربر آقا😊 تاپیکام در راستای افزایش آگاهی در مورد روابط و .. هستش سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....Kindman

اضلا محل نده و تو ذهنت بهش پروبال نده. 

جلوجلو هم قضاوت نکن همین جور ک هستی باش و تغییرش نده. 

بیخیال برات مهم نباشه ک اونا چی فک میکنن. 

زندگیم یهو عوض شد، خیلی یهو.  

انگاری زن داداش اون استارتر تاپیک بغلی هستی😅نه گلم خیلیم خوبه که خوش سلیقه ای به خودت نگیر🎀

فکر کنم اینا هماهنگ شده تاپیک میزنند.

چون دوتاشون اشاره به رنگ روشن لباسها کردند.

فکر کنم دو تا دوست نشستن کنار هم تاپیک زدند به نظرات بقیه بخندند

اتفاقا خوشحال میشدم که به خودش میرسهشاید بهت حسادت میکنن عزیزم

آخه حسادت داره مگه ؟ 

آدم حسود تعریف نمیکنه ولی اینا گاهی تعریف میکنن البته درحواب تعریف من مثلا من میگم فلان سال چقدر بهت میاد ماشالا اونا هم میگم  تیپت خیلی خوبه و فلان

خودشم عزیزم اون تاپیک هم برای خودم بود ولی گفتم شاید نظر واقعی ندن از زبون خواهر شوهرم گفتم .چقدر خو ...

عزیزمی قشنگم لطف داری💜

نه خیلیم خوبه بنظرم

که انقد خوش استایله یکی 

من ذوق میکنم و حتما به روش میارم که اونم وایب خوب بگیره

اذیت نکن خودتو گلم

ایراد از شما نیست🎀💜

میتونین ماهی صدام کنین🎀