2777
2789
عنوان

مشکل کجاست

| مشاهده متن کامل بحث + 149 بازدید | 22 پست
جاری من دقیقا این اخلاقو داره اتاقش تو خونه باباش دورتادورش رگال لباسهما فقط وقتی لباس اجق وجق بپوشه ...

واقعا به خواهر شوهرتون چه ارتباطی داره خدای من؟ 

منم چند تا کمد تو خونه دارم دارن میترکن مادر خودمم مسخرم میکنخ

آخه حسادت داره مگه ؟ آدم حسود تعریف نمیکنه ولی اینا گاهی تعریف میکنن البته درحواب تعریف من مثلا من م ...

بعضیا نمیتونن اینکارارو انجام بدن حالا بنا به هر دلایلی

واسه همین برای شما میرن تو قیافه

اینجوری میگن که یه چیزی گفته باشن وگرنه از درون هی حرص شمارو میخورن

اگه براشون مهم نبود که واکنشی نداشتن 

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فکر کنم اینا هماهنگ شده تاپیک میزنند.چون دوتاشون اشاره به رنگ روشن لباسها کردند.فکر کنم دو تا دوست ن ...

خودشون بودن گفتن الان

میخواستن از یه جنبه دیگه نظراتو بدونن

میتونین ماهی صدام کنین🎀

واقعا به خواهر شوهرتون چه ارتباطی داره خدای من؟ منم چند تا کمد تو خونه دارم دارن میترکن مادر خودمم م ...

خب عزیزم خواهر شوهره دیگ

۹۹ درصد خواهر شوهرای ایرانی کارشون همینه

هر وقت ی تیکه لباس بگیریم میگ این کهنه میش پس فردا میندازین دور پولتون جمع میکردین میدادین طلا پس اندازی بود برا آیندتون

انگار مثلا اون بیشتر از ما ب فکر آیندمونه،یکی نیست بهش بگه تو اگه لالایی بلدی برا خودت بخون

بد نگوییم به مهتاب اگر تب داریم🦄🌌..  یعنی میشه منم ی روزی تاپیک بارداری بزنم😔 بگم خدایا شکرت منم مامان شدم ،بگم ویار دارم حالم بده،بگم امروز تکون خوردناشو حس کردم،بگم شبا اذیتم خوابم نمیبره،بگم منتظر به دنیا اومدنشم...بگم شبا تا صبح گریه میکنه خواب ندارم...اگه امضام رو خوندی برای حاجتم ی صلوات میفرستی😉 
بعضیا نمیتونن اینکارارو انجام بدن حالا بنا به هر دلایلیواسه همین برای شما میرن تو قیافهاینجوری میگن ...

آخه چیزی نیست که نتونن.

پس چرا من وقتی اونا تیپ میزنن خوشم میاد ادعای خوش قلب هم ندارم ولی آدمیزاد کلا میل به زیبایی نداره مگه؟ مگه نباید خوشش بیاد 

آخه چیزی نیست که نتونن.پس چرا من وقتی اونا تیپ میزنن خوشم میاد ادعای خوش قلب هم ندارم ولی آدمیزاد کل ...

شاید همسراشون خسیسن نمیگیرن

افسردن حوصله کاریو ندارن و.... 

فقط خدا میدونه

چون شما خودتون اینکارو انجام میدین عزیزم

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵