2821
2789
عنوان

پرولاکتین

588 بازدید | 30 پست

بچه ها پرولاکتین بالا درمان داره؟میشه با پرولاکتین بالا باردار شد ؟پنج ماهه اقدام کردم باردار نشدم پریودامم شش ماهه منظم شده البته منظم بود با قرص ویتاگنوس کلا بهم ریخت پریودم قطع شد و پرولاکتینم رفت بالا.خوب میشم؟؟؟؟

خدایا شکرت به خاطر تموم نعمت هات

پرولاکتین بالا مانع باردارییه ویجوراییی نازایی میشه...درمان داره ولی قطعی نیس وباید مواظب بود

به نام خداوندی که پرسپولیس را آفرید  تا استقلال بی سرور نماند ... !!!!    من(سوگندپرسپولیسیپرسپولیسیم  و پرسپولیسی خواهم ماند!! 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

پرولاکتین بالا مانع باردارییه ویجوراییی نازایی میشه...درمان داره ولی قطعی نیس وباید مواظب بود

وااای خدایا خودت کمکم کن خیلی میترسم 

وااای خدایا خودت کمکم کن خیلی میترسم 

درمان داره نگرانش نباش...ایشالا که خوب میشی

به نام خداوندی که پرسپولیس را آفرید  تا استقلال بی سرور نماند ... !!!!    من(سوگندپرسپولیسیپرسپولیسیم  و پرسپولیسی خواهم ماند!! 
بله عزیزم درمان داره.

واقعا من خوب بودم گفتن ویتاگنوس خیلی خوبه پرولاکتینم یه دونه بالا بود بعد این قرص شد ۷۱۷ افتضاح رفت بالا الان شش ماهه سر ساعت پریود میشم خداروشکر ولی میترسم باردار نشم

یکی از اعضای نی نی سایت پرولاکتین بالا داشت دارو میخورد از طرفی شوهرشم اسپرمش ضعیف بود اونم دارو میخ ...

واقعا خدا از دهنت بشنوه انقدر ترسیدما شب و روز ندارم از ترس

گلم منم بالا بود ماه پیش داستینکس خوردم این ماه باراار شدم

الهی شکر خداروشکر که باردار شدی توروخدا دعا کن منم حامله بشم داستینکس رو چجوری مصرف میکردی؟؟؟

نه حتما دکتر برو کنترل میشه.اگه دکتر نری مانع بارداری میشه.

شنبه باید جوا آزمایشمو بگیرم ببینم چقدر اومده پایین توکل به خدا پس باید دارو بخورم

گلم منم بالا بود ماه پیش داستینکس خوردم این ماه باراار شدم

عزیزم ببخشید یه سوال داشتم.

شما قرصهای محرک تخمدان رو میخوردی برا بارداری متفورمین.کلومیفن یا لتروزول

من تنبلی تخمدان دارم .

2790
2823
2791
2779
2792