2777
2789
عنوان

پرولاکتین

| مشاهده متن کامل بحث + 588 بازدید | 30 پست
ویتاگنوس قرص چیه

واااای برو تو نت سرچ کن هر چی سرم اومد از این قرص اومد ۹ ماه خوردم نذاشت تو این ۹ ماه پریود شم قطع کردم یه ماه متفورمین خوردم پریود شدم دیگه قرص نخوردم پریودام منظم شد 

خدایا شکرت به خاطر تموم نعمت هات

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

میشی گلم من سر خود از داروخونه گرفتم دو تا شیشه خوردم اومد پایین کلا 4 عدد

ای جان منم میخواستم بخورم ترسیدم برم بگیرم بخورم؟؟؟؟

عزیزم ببخشید یه سوال داشتم. شما قرصهای محرک تخمدان رو میخوردی برا بارداری متفورمین.کلومیفن یا لتروز ...

منم تنبلی دارم ببین من این ماه کلی کار انجام دادم از پیازدرمانی و دمنوش پنج انگشتو رازیانه گرفته تا عسلو دارچینو ماساژ تخمدان با روغن سیاه دانه و لتروزولو آمپول سینال اف خودم دیگ خسته شدم.

ای جان منم میخواستم بخورم ترسیدم برم بگیرم بخورم؟؟؟؟

حالا اول آزمایشتو بگیر اگ خیلی بالا بود اره اما با دکتر مشورت کنی بد نیست من جایی هستم ک دسترسی ب دکترم کمه خوددرمانی کردم

حالا اول آزمایشتو بگیر اگ خیلی بالا بود اره اما با دکتر مشورت کنی بد نیست من جایی هستم ک دسترسی ب دک ...

میشه بپرسم روزی چندتا میخوردی؟؟؟

منم تنبلی دارم ببین من این ماه کلی کار انجام دادم از پیازدرمانی و دمنوش پنج انگشتو رازیانه گرفته تا ...

منم اینارو میخورم.لتروزول رو روزی چندتا خوردی؟

من با لتروزول باردار شدم همون بار اول متاسفانه هفته تقریبا هفتم سقط شد.الان منتظرم پریود شم اقدام کنم باز

روزی نیست هفته ای ی دونه کلا تو هر شیشه دوتا دونست

عه چه خوب باشه اگه دکترم ننوشت خودم میگیرم میخورم هفته ای یه دونه چیزی نیست که

اره ایرانیش هم هست اما حال آدپو خراب میکنه اما داستینکس کمیاب قیمتشم 22 تومن اما هست بگردی

خوبه باشه عزیزم خیلی لطف کردی میگیرم میخورم توکل به خدا خیلی خیلی لطف کردی عزیزم