2777
2789

قطع رابطه😊

موسی خطاب به پروردگار در طور سینا میگوید : ارنی ( خود را به من نشان بده ) ، پروردگار میفرماید : لن ترانی ( هر گز مرا نخواهی دید ) / سعدی : چو رسی به طور سینا ارنی مگو و بگذر که نیرزد این تمنا به جواب {لن ترانی} / حافظ : چو رسی به طور سینا ارنی بگو و بگذر ، تو صدای دوست بشنو نه جواب {لن ترانی} / مولانا : ارنی کسی بگوید که تو را ندیده باشد ، تو که با منی همیشه 🕊️ چه {تری } چه { لن ترانی}. مثل سعدی : عاقلانه / مثل حافظ : عاشقانه / مثل مولانا : عارفانه 🦋

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

با همسرت صحبت کن

کلا با برادرشوهرم حرف نمیزنم...جاریم اون دفعه همه رو دعوت کرد بجز من و شوهرم بعد انقد احمق حواس پرت بودم جاریم فامیلش فوت کرد من رفتم خونشون برا تسلیت...

چرا میخواید برادرها رو از هم جدا کنین شما که زنش نبودی اون برادرش بوده ، هم گناه می‌کنی ، میتونی خود ...

آخه اونا حدشون نمیدونن برادر شوهرم خیلی حسوده...زنشم توی تحقیقات از عمد پیش همسایه ها بد شوهرم گفته بود که من باهاش ازدواج نکنم...

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز