2777
2789

ما عقد شرعی و رسمی هستیم رسما زن و شوهریم فقط زیر یه سقف نرفتیم 

مهمون قرار بود بریم شوهرم گفت لباس. خوب بپوش بیا منم گفتم برام پول بزن بریم بگیریم شوهرم نزد گفت نمیخواد  

با خجالت به بابام گفتم رفتیم با مامانم لباس بخریم 

شوهرم فقط یبار مانتو خرید ۲ تومن سه ماه پیش همش میکوبه تو سرم بقیه شم از حراجیا برام خریده  کم کیفیت و ارزون  ترین رستورانا هم میبره 

امشب بهم گفته من از مامانم و خالم پرسیدم میگن تا موقع ای که زن نرفته خونه شوهرش خرجی گردن شوهر نیست ولی من براتو خرید میکنم (منظورش این بود که لطف میکنم بهت)

گفتم خب پس چطور انتظار رابطه از من داری ولی میگی خرحی گردن من نیس

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ما رسم مون هست دوران عقد خرج دختر با پدرشه

میشه برای شفای پدرم و حل مشکلاتم یه صلوات یا حمد شفا بخونید  اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ.                                               ان شاءالله خیر و برکتش به زندگی خودتون برگرده

خیلی بده واقعا اینحوری

شما همسرشی 

یه سری خرجا با ایشونه

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

رابطه تون درچه حده؟

این آقا خسیس تشریف داره درست هم نمیشه،وقتی میگه لباس خوب هم بپوش یعنی خیلی هم پرتوقعه

پدر قصه ی تکرار نشدنی🖤به امید موفقیت در آزمون ۱۴۰۴🫶❤️

ببخشیدا ولی

این گدا رو از کجا گیر آوردی تو

این خدا زده یکی میخواد یک ثناری بذاره کف دست خودش 

این آدم خرج کردنه؟

این مرد زندگیه 

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

بهش بگو منم از خالم پرسیدم گفت تا زمانی که خونه پدرت هستی نباید هیچ گونه رابطه جنسی داشته باشین

گفتم گفت این چه کاریه چرا در مقایل حرف من میای این حرفو میزنی

رابطه تون کامله؟

مریم میرزاخانی ریاضی‌دان ایرانی و استاد دانشگاه استنفورد بود. میرزاخانی در سال ۲۰۱۴ به دلیل کنشگری در زمینه «دینامیک و هندسه سطوح ریمانی و فضاهای پیمانه‌ای آن‌ها» برنده مدال فیلدز شد که بالاترین جایزه در ریاضیات است. وی تنها زن و اولین ایرانی برندهٔ مدال فیلدز است. میدونستی وقتی لبخند میزنی نمیتونی نفس بکشی؟؟ دروغ گفتم فقط میخواستم لبخند بزنی:) اون چیزی که از علم و ثروت بهتره فرآموشیه:) هیچ پایانی،به راستی پایان نیست در هر سرانجام مفهوم یک آغاز نهفته است. میدونستی پروانه ها نمیتونن بالهاشونو ببینن؟ و اصلا خبر ندارن که چقدر قشنگن. شاید تو هم یه پروانه‌ای، یه انسان فوق‌العاده، فقط خودت نمیتونی ببینیش