2789
عنوان

دیونه شدم😭😭😭

457 بازدید | 18 پست

نمیدونم چی بهاون بگم یا از کدوم دردی که توی زندگیم تجربه کردم بگم ولی چیزی های تجربه کردم که حق من نبود همش بهم ظلم شد توی محیطی زندگی کردم ک بدجور داغون بود همش توی ان محیط بهم ظلم میشد و......  اینا به کنار تنها چیزی که کمرم شکست جدایی از همسرم بود من از اول داغون بودم بعد این درد امد روش تنها دلیل اه سینه سوزم اینه دیگه چیزی برام مهم نیست توی زندگی ذوق نفس کشیدنم هم ندارم 

خلاصه تعریف کنم براتون که حسابی دلم ترکیده امشب میخوام کنارم باشین خواهرها شاید بتونین ارومم کنین من ی مدتی با پسر خالم عقد کردم جشن اینا گرفتیم و......  بعد از کلی خاطرع ی مدتی نگذشته گفت من نظرم عوض شد بهش میگم چرا دلیل نمیاره برام میگه همینطوری هر کار کردم به دستش بیارم نتونستم این اواخر همش حرف طلاق طلاق میزنه هر جا رفتم سرکتاب باز کردم میگن دعا یا طلسم براش گرفتن نگین خرافاته لطفا نگین چون من کلی زن داریم توی فامیل که ازم متنفرن مشکل من خوشکلیم بود که همه ازم بدشون می امد تروخدا بگین من چه غلطی کنم من شوهرم دوس دارم زندگیم میخوام نمیخوام طلاق بگیرم 😭😭😭😭😭😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برو پیش یه ملا بگو طلسم باطل کنه 

خستم ب اندازه تموم نفس هام خستم💔                                                                                                 این موهای سفیدمونم بخاطر هزارتا بغض و دردیه که تو قلبمونه ..💫🖤

نکردن همش پولم خوردن

باهاش حرف بزن گریه کن بگو زندگیم رو خراب نکن اصلا بگو من طلاق نمیگیرم باهاش رابطه برقرار کن 

خستم ب اندازه تموم نفس هام خستم💔                                                                                                 این موهای سفیدمونم بخاطر هزارتا بغض و دردیه که تو قلبمونه ..💫🖤

با التماس نگهش ندار،

اون شمارو نمیخاد،بیخود عمرتون رو هدر ندید،

بر فرضم الان با زحمت نگهش دارید،باز چند روز دیگه،همین آشه و همین کاسه

🌹کاربر آقا هستم🌹ترسناکترین انسانها کسانی هستند،که بلدن،در هر شرایطی ما را مقصر نشان بدهند🌹🌹

• پشتیبانی از دوستان و خانواده: این مواقع، داشتن دوستان و خانواده که بتوانید با آن‌ها صحبت کنید، واقعاً می‌تواند کمک کند. اگر احساس می‌کنید کسی هست که می‌تواند به شما گوش دهد و حمایت کند، با او صحبت کنید.
  • کمک حرفه‌ای: مشاوره با یک روانشناس یا مشاور می‌تواند به شما کمک کند تا احساسات و افکارتان را بهتر مدیریت کنید.
  • خود مراقبتی: زمان بگذارید تا به خودتان رسیدگی کنید، چه با فعالیت‌هایی که دوست دارید و به شما آرامش می‌دهند، مثل خواندن کتاب، ورزش، یا هنر.

در مورد رابطه‌تان، اینکه چقدر به شریکتان اهمیت می‌دهید و می‌خواهید زندگیتان را حفظ کنید، نشان از عشق و تعهد شما دارد. ولی گاهی بهترین راه این است که اجازه دهیم زمان و فضای لازم را برای تصمیم‌گیری بدهیم. به یاد داشته باشید که شما لایق خوشبختی و آرامش هستید و گاهی جدا شدن بهترین راه برای رسیدن به آن است، حتی اگر سخت به نظر برسد.