2777
2789
عنوان

خانوادگی

271 بازدید | 37 پست

سلام بچه ها من مادرشوهرم زبون بازه خیلی همه دوستش دارن ولی ی عیب داره دخترش ۱۹ سالشه داره میره تو بیست هی میگه من دوتا عروس دارم نمیان کارامو بکنن میگه دیسک دارم دخترم بچه است . البته دخترش قدش کوتاهه اون یکی جاریم شهرستانه ادم بیخیالیه . 

وااا. الان آدم نمیرسه بره به مادر خودش کمک کنه چه برسه مادرشوهر

20سال بچه نیست حالا اگه عروسش بیست سالش بود میگفت من سن تو بچه ام بغلم بود:-)

💕خدایا برای همه چی شکرت💕

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

وااا. الان آدم نمیرسه بره به مادر خودش کمک کنه چه برسه مادرشوهر 20سال بچه نیست حالا اگه عروسش بیست ...

والا راست میگه.

بیکاری؟

بذا انقد بگه ک زبونش از کار بیفته

عاشق خدایی هستم که میدونه گناهکارم ولی بازم دوستم داره❤

الان همن خودم ۲۷ سالمه جالب اینجاست که همش تو هیت و کلاس قران میره.منم پسرم ده ماهشه رفلاکس داره شبا اصلا نمیخابم.هرکی هم میاد میگه همه کارارو الهه کرده خواهرشوهرم اونم فقط میخابه . 

محلش ندیااااااا😒 دختر گندش کمکش کنه،ینی چی بچس اونقد بگه زبونشم مثه کمرش بشه عجباااااا

پگول جون .تا میاد خونمون میگه عروس فلانی این کارو کرده اون کارو کرده . ی زبونی داره همه فک میکنن بهترین مادر شوهر دنیاست الان هم میگه دیسکمو عمل کنم باید بیای زیرم تشت بگیری دخترم که بچه است 

پگول جون .تا میاد خونمون میگه عروس فلانی این کارو کرده اون کارو کرده . ی زبونی داره همه فک میکنن بهت ...

تشت؟؟؟؟

بگو مگه میخوای رودخونه بریزی؟؟؟😲😲

شوهر نداره مگه؟

چرا نداره از بس ول خرجه اینقد ول خرجی کرده تازه ۴ سال خونه خریدن . همسر من هم ۱۵۰ میلیون بدهکاره وام برداشته برا اونا خرج کرده اصلا معلوم نی چکار کردن😔😔😔😔😔

چرا نداره از بس ول خرجه اینقد ول خرجی کرده تازه ۴ سال خونه خریدن . همسر من هم ۱۵۰ میلیون بدهکاره وام ...

واااای چ زنیه

بنظرم توام مثه جاریت دور شو ازشون

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز