2821
2789
عنوان

خانوادگی

| مشاهده متن کامل بحث + 271 بازدید | 37 پست
پگول جون .تا میاد خونمون میگه عروس فلانی این کارو کرده اون کارو کرده . ی زبونی داره همه فک میکنن بهت ...

اون اینهمه زبون داره میشینی پیشش لینجوری بهت میگه جوابشو بدی میشینی  تیکه هاشو گوش میکنی که چیی

بهش بگو همیشه گفتن عروس دختر ادم نمیشه،دوسه بار بهش اینو بگی میاد دستش

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

مهرانه جون وضعیت مالیشون خوب نی تازه دختره الان دو ساله داره میره پیش .برگشته میگه به همسرم بزاریمش ...

پس شما هم هر وقت کمک خواست به روی خودت نیار و نشنیده بگیر .دانشگاه آزاد ایشون به شما و همسرتون هیچ ربطی نداره.به هیچ عنوان زیر بار نرید.

واااای چ زنیه بنظرم توام مثه جاریت دور شو ازشون

قاصدک چطوری دور شم دیر دیر میرم خونشون همسرمو پر میکنه . اصلا نمیدونم چکار کنم تن تن میرم روش باز میشه . بخدا دیروز رفتم پسرم اینقد گریه کرد زدمش رفتم ترشی گذاشتیم دخترش رفت خابید فقط هی میگف صب بیدار شده خسته است . بعدش هم حرف ازواج واین چیزا میشه میگه خیلی خاستگار داره .دخترش هم خیلی زرنگه پدرمادرش تودستشن . ب قولی میگن ی وجب قدش ی متر زیر خاک 

قاصدک چطوری دور شم دیر دیر میرم خونشون همسرمو پر میکنه . اصلا نمیدونم چکار کنم تن تن میرم روش باز می ...

منظورم این بود ک خونتون رو از نزدیکش ببرید جای دورتر

عاشق خدایی هستم که میدونه گناهکارم ولی بازم دوستم داره❤
اون اینهمه زبون داره میشینی پیشش لینجوری بهت میگه جوابشو بدی میشینی  تیکه هاشو گوش میکنی که چیی ...

دخترش از مدرسه میاد بلند میشه غذاشو گرم میکنه. ی بار گرم نکرده بود چنان سرش جیغ زد اینم لبخند ملیح زد گف خسته است برم گرم کنم بخوره.هی میگه دختر فلانی اصلا کار نمیکنه عروساش اینقد خوبن میان کاراشون و میکنن

دخترش از مدرسه میاد بلند میشه غذاشو گرم میکنه. ی بار گرم نکرده بود چنان سرش جیغ زد اینم لبخند ملیح ز ...

بگو یکم دخترتو نصیحت کن بجای من😠

دخترش از مدرسه میاد بلند میشه غذاشو گرم میکنه. ی بار گرم نکرده بود چنان سرش جیغ زد اینم لبخند ملیح ز ...

مادر شوهر منم میگه 

من لبخند ملیح میزنم میگم چه عروس خوبی افرین

هیچ کاربم نمیکنم

اصن چون اینجوری میگه حرصم میگیره کمکش کنم،اگه اینجوری نمیگفت بیشتر کمکش میکردم خودجوش

منظورم این بود ک خونتون رو از نزدیکش ببرید جای دورتر

چن کوچه اون ورتریم .اخه هرکی میره خونشون میگه دوتا عروس دارم تنهایی تنهام. اونا هم منو دیدنی میگن چرا به مادرشوهرت کمک نمیکنی اینهمه خوبه

چن کوچه اون ورتریم .اخه هرکی میره خونشون میگه دوتا عروس دارم تنهایی تنهام. اونا هم منو دیدنی میگن چر ...

توام سکوت کن یا بخند بگو چشم ب پیشنهادتون فکرمیکنم

مادر شوهر منم میگه  من لبخند ملیح میزنم میگم چه عروس خوبی افرین هیچ کاربم نمیکنم اصن چون این ...

پگول ....کار ادمو نمیکشه که به قول مادرم کار جوهر ادمه فقط میگه دخترم بچه است اون ادمو میسوزونه خدا میدونه که دختره فقط میخابه وبیدار میشه پاهاش میندازه رو مبل فیلم میبینه . 

پگول ....کار ادمو نمیکشه که به قول مادرم کار جوهر ادمه فقط میگه دخترم بچه است اون ادمو میسوزونه خدا ...

اه ک و ن لق دخترش. وقتی دخترش دل نمیسوزونه توام ول کن

2824
2823
2791
2779
2792