2777
2789

این اتفاق برای بکی افتاده که شوهرش مادر نداره و اینم خالش بزرگش کرده از یه جایی به بعد و کلا با فامیل های مادری در ارتباط… بعد قرار شد خونه شوهر رو بگبرن دستکاری کنن که عروس بره داخل… خلاصه خاله همش تیکه میندازه که اره تو باعث شدی خونه تعمیر کرد خرج زیاد شد و فلان… دختره به شوهرش میگه شوهره هم عصبانی میشه میگه به کسی ربطی نداره خرج مال خودمه اما من نمیتونم بهش حرف بزنم چون منو بزرگ کردش… حتی توهم نباید دخالت کنی خونه با نام منه چیز های اقتصادی دست منه … بعد الان دختره ناراحته که چرا شوهرش اینجوری باهاش حرف زده… اینم بگم توی همه چیز از دختره نظر خواست و همون کارو کرد  اما تو عصبانیت گفت هرچی هم تو بگی من کار خودم رو انجام میدم

شما بودین ناراحت میشدین؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کلا مردا از حرفای خاله زنک حوشسون نمیاد 

بر چهره دلربای مهدی صلوات 💚💚💚   💚💚💚                اللهم صلی علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم .                            اللهم عجل الولیک الفرج  به حق مادر پهلو شکسته 💔

نه مردا تو عصبانیت ممکنه هر چیزی بگن‌همونطور که ما تو عصبانیت یه حرفایی میزنیم🤷‍♀️فقط اینکه روحیه ما لطیف تره

ﺍﺯ ﻫﻤﻪ ﺗﻮﺍﻧﺖ ﺑﺮﺍﯼ ﺑﻬﺘﺮ ﺷﺪﻥ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﮐﻦ؛ ﺣﯿﻒ ﺍﺳﺖ ﮐﻪ ﺍﻣﺮﻭﺯ ﻫﻢ، ﻫﻤﺎﻥ ﮐﺴﯽ ﺑﺎﺷﯽ ﮐﻪ ﺩﯾﺮﻭﺯ ﺑﻮﺩﯼ!

کاش دختره بینشونو بهم نزنه

خودش مگه لاله؟ خب جواب خاله رو محترمانه بده

مردارد قاطی این خاله زنک بازیا نکنید ک بعد یچیز بگن

خب هم مدیونه خالس هم عاشقه زنش

گناه داره 

ما خانوما خودمون باید از پس هم بربیایم 

عامو جونی خسمه اگ تو جوابتون طولش دادم درک کنین خیلی انرژی میخوا ک تایپ کنی خعلیاااا🤦‍♀️دعوا نکنین عیبه ینی توهر تاپیکی رفتم پاک جر بی چتونه عامو چتووونه🤨
این خانم هم از حرفهای خاله زنک خوشش نمیاد

باید خودش جواب بده واز خودش دفاع کنه 

مگه بچه مهد کودکیه که میاد به شوهرش میگه که ازش دفاع کنه 

بر چهره دلربای مهدی صلوات 💚💚💚   💚💚💚                اللهم صلی علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم .                            اللهم عجل الولیک الفرج  به حق مادر پهلو شکسته 💔
درسته باید خودش جواب بدهولی شوهره هم میتونه اجازه دخالت نده اگه پشت زنش باشه

چند سالته؟