2777
2789
عنوان

از نظرتو پول بدم براش یا حیفه

326 بازدید | 26 پست

سلام من بینیم گوشتیه خیلی دوستش ندارم د خیلی وقته ساب استفاده میکنم ولی تاثیری نداشت واقعا موندم شما ساب رایگانی میشناسید نتیجه بده 

چند روزه تو فکرش افتادم بخرم !!!نظر شما چیه بخرم؟

از کجا بخرم مورد اطمینان بگید؟

بی ارزش ترین انسان ها؛ اونایی هستن که خوب بودن  دیگرانو میزارن پای زرنگی خودشون 

مزخرفی بیش نیست ساب!

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ساب چیه دیگه؟ به جراح زیبایی اعتقاد نداری؟

عزیزم ساب رو بزن گوگل درست تعریف میکنه برات

اونقدرام بد نیستکه انقدر پول بدم براش 

یکی میگفت توطئه خارجیاس...و مخربه...

این دیگه چرنده واقعا خود خارجیا هم گوش میدن 

عزیزم ساب رو بزن گوگل درست تعریف میکنه براتاونقدرام بد نیستکه انقدر پول بدم براش

میدونم راجع بهش شنیدم. اعتقادی ندارم واقعا.آخه با گوش دادن این چیزا گوشتای بینیت میریزه؟ قطعا نه! نمیشه دیگه برو عمل کن یا چهره خودتو دوست داشته باش خودتم سرکار نذار

فقط 10 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
با یه صدا بینیتو کوچیک کنی چرت میگی چرا

نتیجه دیدن خوب فقط من نبودم که خیلیا هم نتیجه دیدن تو همین نی نی سایت تایمیک زیاده راجبش کسایی که نتیجه دیدن