خانما من یه وام خونگی گذاشتم ماهی دوتومن قسط میدم که یه تومنش خرج ماهیانه خودم بودم برای پس انداز باهاش وام خونگی شرکت کردم ی تومنم از همسرم گرفتم
مادرم تولدم برام یه سرویس ۵ گرمی طلا خرید خرداد ماه چون تازه نامزد کرده بودم که پیش بقیه بگه شوهرش براش خریده در حالی که ما اصلا خبر نداشتیم و شوهرمم قصد نداشت برای من طلا بخره خلاصه گفتیم دستش درد نکنه
اینم بگم من تک دخترم و هیچ طلایی از خونه پدرم نبردم مامانم اون سرویس رو خرید برام و جلو بقیه گفت شوهرم خریده یکم بعدش شوهرم خاست ماشین عوض کنه من طلاهام رو فروختم براش و مادرمم منت گذاشت ک چرا طلا فروختی و .. منم گفتم دخالت نکن پولشو بهت میدم
این وام که گذاشتم ۲۰ تومنه و دی ماه برای منه
همسرم میگ حق نداری به مادرت بدی حقت بوده همه دخترا طلا با خودشون میبرن توام فک کن طلا آوردی
بعد از اونم باز مادرم واسه اینکه دیگران نگن که طلا فروختی برای شوهرت و .. برام یه دستبند ۷ گرمی خرید و سر سفره عقد هم بهم یه گوشواره ۹ گرمی کادو داد
حالا بنظرتون من چیکار کنم؟؟؟ نمیدونم اصلا مامانم مد نظرش هست ازم بگیره یا نه ؟؟ ولی پریشب میگفت کی اسمت در میاد واسه قرعه گفتم دی ماه بعد پرسیدم چرا گفت همینجوری طلا هی داره گرون میشه .. دیگ نمیدونم منظورش این بود که من بگیرم بدم طلا واسه خودم یا مامانم ببره برای خودش