2777
2789
عنوان

این پول حق منع یا مادرم یا همسرم

739 بازدید | 69 پست

خانما من یه وام خونگی گذاشتم ماهی دوتومن قسط میدم که یه تومنش خرج ماهیانه خودم بودم برای پس انداز باهاش وام خونگی شرکت کردم ی تومنم از همسرم گرفتم 

مادرم تولدم برام یه سرویس ۵ گرمی طلا خرید خرداد ماه چون تازه نامزد کرده بودم که پیش بقیه بگه شوهرش براش خریده در حالی که ما اصلا خبر نداشتیم و شوهرمم قصد نداشت برای من طلا بخره خلاصه گفتیم دستش درد نکنه 

اینم بگم من تک دخترم و هیچ طلایی از خونه پدرم نبردم مامانم اون سرویس رو خرید برام و جلو بقیه گفت شوهرم خریده یکم بعدش شوهرم خاست ماشین عوض کنه من طلاهام رو فروختم براش و مادرمم منت گذاشت ک چرا طلا فروختی و .. منم گفتم دخالت نکن پولشو بهت میدم 

این وام که گذاشتم ۲۰ تومنه و دی ماه برای منه

همسرم میگ حق نداری به مادرت بدی حقت بوده همه دخترا طلا با خودشون میبرن توام فک کن طلا آوردی 

بعد از اونم باز مادرم واسه اینکه دیگران نگن که طلا فروختی برای شوهرت و .. برام یه دستبند ۷ گرمی خرید و سر سفره عقد هم بهم یه گوشواره ۹ گرمی کادو داد 

حالا بنظرتون من چیکار کنم؟؟؟ نمی‌دونم اصلا مامانم مد نظرش هست ازم بگیره یا نه ؟؟ ولی پریشب می‌گفت کی اسمت در میاد واسه قرعه گفتم دی ماه بعد پرسیدم چرا گفت همینجوری طلا هی داره گرون میشه .. دیگ نمی‌دونم منظورش این بود که من بگیرم بدم طلا واسه خودم یا مامانم ببره برای خودش 

حالا حتی اگه من هم ببرم باید بدم به همسرم قرض کرده از خواهرش برای مراسم عقدمون ۳۰ ملیون تومان باید بهش بده شوهرم میگ‌ پولو بده قرضو صاف کنم موقع عروسی برات ۱۰۰ تومن طلا میگیرم 

نمی‌دونم حالا چیکار کنم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حالا حتی اگه من هم ببرم باید بدم به همسرم قرض کرده از خواهرش برای مراسم عقدمون ۳۰ ملیون تومان باید ب ...

همسرت نمیگیره دیگه دروغ میگه. همون موفع هم میگه هم دخترا با خودشون طلا اوردن تو نیوردی.

حالا طلاهات رو فروختی شوهرت ماشین رو به نامت زد؟

به نظر من حق با مادرته و پول رو هم بهش بده

من پشت کنکور نیستم پشت رویاهامم💓                                                                                                                    برای رسیدن به آرزوم برام دعا کنین♥️

فک نکنم برا خودش بخواد منظورش ت بودی ک دست خالی نباشی(بدون طلا)

میشه برام ی صلوات بفرسین منم مامان شم؟امشب بی بی چکم مثبت شد و انگار تموم دنیارو گرفتم ب طف امم رضا جااانم دعا کنید ازمایشمم مثبت شه 

دلم برا مادرت سوختو از رفتار حق بجانب شوهرت حالم بهم خورد

متاسفم برای ادبیات تنفر برانگیزتون شما حق نداری راجب کسی که ندیدی و نشناختی اینجوری حرف بزنی لطفاً از تاپیک من برو بیرون 

متاسفم برای ادبیات تنفر برانگیزتون شما حق نداری راجب کسی که ندیدی و نشناختی اینجوری حرف بزنی لطفاً ا ...

فکر نمی کنی غیر عادی رو شوهرت تعصب داری؟

من پشت کنکور نیستم پشت رویاهامم💓                                                                                                                    برای رسیدن به آرزوم برام دعا کنین♥️

همسرت نمیگیره دیگه دروغ میگه. همون موفع هم میگه هم دخترا با خودشون طلا اوردن تو نیوردی.

نه اینجوری نیستش ۷۰۰ تومن پول داره بهش گفتم پول بزاریم روش خونه بخریم اون گفت برات طلا بخرم من خودم اولویتم‌خونه ست

به شوهرت بگو گوه خوردی.هیچی ندادی دو قورتو نیمتم باقیه.

من تیک عصبی گرفتم

از دست شوهره

چ زمستان غم انگیزی خواهدشد ماه دی باشد و آغوشت کم باشد.برای از دست دادنت زمستان فصل نامردی ست.

همسرت زیادی زرنگه. بیچاره مادرت هی ابروداری میکنه. من بودم طلامو میفروختی حسابی دعوات مبکردم. الانم بیست تومنو میدی مادرت. طلاهاتم دیگ نده سوهرت.

اون سی تومنم عرضه داشته باشه خودش پس بده. از الان باج نده انقدر. مادرت چه حرصی میخوره بنده خدا از دست تو