2777
2789
عنوان

این پول حق منع یا مادرم یا همسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 739 بازدید | 69 پست
متاسفم برای ادبیات تنفر برانگیزتون شما حق نداری راجب کسی که ندیدی و نشناختی اینجوری حرف بزنی لطفاً ا ...

باتوجه ب گفته خودتون رفتار شوهرتون واقعا حالم ادم بد میکنه کجاش ادبیات غیرانسانی داشت متن من...

خب خودتون نظر خواستید دختر خوب چی بگیم خب حقیقته

وَ خُدا را آنگــونہ کــِ سِزاوارِ اوستــ نَشناختـــیم...                                                                   

شوهرت اصلاااا حق دخالت نداره به اون مربوط نیس طلایی که مادرت به خاطر ابروداری خریده که شوهدت باید میخرید اونو خریده خجالتم نمیکشه مزگه نده دخترا طلا میبرن خونه ی شوهر...کی اینو گفته اصلا چرا باید طلا ببره این وسط شوهر چیه مس شلغمه....همون پول رو بده به مادرت بگو بخاطر اینکه اون طلا فروختم دادم به شوهرم تمام ....به شوهرتم بگو حق دخالت نداری فروختم طلا رو دادم به تو ماشین خریدی خیلی از این پول بیشتربوده ارزشش ...هیچ وقت خانوادتو نده پای شوهرت اصلا نزار مشت مادرتم حرفی بزنه بعدا میکوبه بسرت

برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان صلوات💚        وتوکل علی الله وکفی بالله وکیلا🙏🤍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

لطفاً درست صحبت کنید میتونید با ادبیات بهتری هم نظر بدید ! راجب همسر هیچکی اینجوری حرف نزنید

عزیزم بنظرم شما باید رویه تو عوض کنی

شوهرت و داری بد عادت میکنی

الان انقدر بهت برخورد در مورد همسرت اینجوری گفتن پس وقتی شوهرت داره پشت سر مامانت حرف میزنه همینقدر کوبنده جوابشو بده

در ضمن توی عقد طلا به مرد نمیدن اونم طلایی که مامانت خریده

متاسفم برای ادبیات تنفر برانگیزتون شما حق نداری راجب کسی که ندیدی و نشناختی اینجوری حرف بزنی لطفاً ا ...

اهان اینقد یعنی پشت شوهرتی که هم طلاتو بالا کشیده هم میگه به مادرت اهمیت نده اینقد دندان گرد ...باشه یهروزی همین شوهرت همچین بکوبه تو رو مشاهده کن

برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان صلوات💚        وتوکل علی الله وکفی بالله وکیلا🙏🤍

فکر نمی کنی غیر عادی رو شوهرت تعصب داری؟

والا بخدا 

باید متوجه شه اشتباه دفاعشو،ولی خب دوستمون هم نظروکمک میخاد هم ادبیات حق ب جانب فقط ب نفع همسرشون

وَ خُدا را آنگــونہ کــِ سِزاوارِ اوستــ نَشناختـــیم...                                                                   

اینجا اصلا حق با همسرت نیست 

مادرتم کار اشتباهی کرده که طلا به اسم شوهرت داده 

اون پولو بده طلا برای خودت 

اینو از منی که هم سن مادرتم بشنو نزار شوهرت اصلا چشمش دنبال طلاوپولت باشه 

بر چهره دلربای مهدی صلوات 💚💚💚   💚💚💚                اللهم صلی علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم .                            اللهم عجل الولیک الفرج  به حق مادر پهلو شکسته 💔
عزیزم بنظرم شما باید رویه تو عوض کنیشوهرت و داری بد عادت میکنیالان انقدر بهت برخورد در مورد همسرت ای ...

الان داره خودشو نیوشه برای این شوهره که کاملا واره زرنگی میکنه نمیدونه بعد ۱۰سال چیکارا میکنن اینجور ادما فعلا خامه وتازه متوجه نیس 

اینطور فکر نمیکنم عنوان و سوال من چیز دیگری بود کسی حق توهین ندارع

رفتارت واقعا غیرعادیه

جدی میگم

خودت متوجه نمیشی ولی ماهایی که داریم از بیرون میبینیم خیلی تعصبی رفتار می کنی

نمیگم طرف شوهرت نباش منظورم اینه با تعصب فکر نکن

اینجوری نمی تونی بدی های شوهرت رو ببینی

من پشت کنکور نیستم پشت رویاهامم💓                                                                                                                    برای رسیدن به آرزوم برام دعا کنین♥️

ببخشید اگه حق نداریم حرف بزنیم پس چرا تاپیک زدی نظرمونو میخوای؟؟

توهین خواستم ؟؟؟؟ پرسیدم برای منه مادرم یا همسرم چیز بیشتری خواستم ؟؟؟ بلد نیستید نظر بدید دور از توهین و حاشیه لطفا نیاید مجبورید ؟؟؟ 

من از خونه پدرم طلا نیاوردم خونه شوهرم

به شوهرمم ربطی نداره ک طلا اوردم یا نه چقد رو دادی به شوهرت ک اینجوری میگه

من فقز تک پوش کادوی عقدم رو بابام اینا دادن

بارها میخواستم برای ماشین شوهرم بفروشم ولی مامانم نذاشت

اولش ناراحت شدم ولی الان دیگه خودمم نمیدم تک پوشمو فقط برای خونه میدم اونم باید خونه بزنه به نامم