2777
2789
منم نامزدم میگه قدت خوبه جاسوییچی خشم میاد😂🥲ولی نمیدونم چرا خشم نمیاد حس بدی دارم:)

آخه کی از خودش خوشش میاد 😂

همه از یجایی مون ایراد میگیریم

من خودم به شخصه فکر میکنم زشت ازین دختر دنیام ولی هرمی منو میبینی میگه چقدر خوشگلی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

آخه کی از خودش خوشش میاد 😂همه از یجایی مون ایراد میگیریممن خودم به شخصه فکر میکنم زشت ازین دختر دنی ...

من فق با قدم مشکل دارم😂🥲

سختمونه‌ولی‌میرسیم‌به‌جایی‌که‌حقمونه.

ب این فک میکنم ک زنش شم برم تو خونش زن داداشاش عه من خیلی بلند ترن خواهراش بلند ترن حس بدی بم دس مید ...

منم یکی از جاریام بلند قدع یکی دیگه از من کوتاهتره یکی دیگه هم ی سانت تا دو سانت از من بلند تره بعد خار شوهر و مادرشوهرم میگه تو مثل اون دوتا عروسم هیکلی نیستی جاریم دوقلو رفته کاشته بعد میگه نگاه کن اون هیکلی بود بخدا قدمون هم عین همه فقط شاید یکم بلندتر باشع و چاقه میگه اون هیکلی بود دوتا آورد تو جا نداری نمیتونی خواستم بگم اون رفته کاشته باز جلو خودمو گرفتم گفتم ب بدن نیس ب قد هیکل نیس خندش می‌گرفت خیلی رو مخم بود 

منم یکی از جاریام بلند قدع یکی دیگه از من کوتاهتره یکی دیگه هم ی سانت تا دو سانت از من بلند تره بعد ...

حس بدیه میترسم اینارو در اینده ب منم بگن🥲

منم یکی از جاریام بلند قدع یکی دیگه از من کوتاهتره یکی دیگه هم ی سانت تا دو سانت از من بلند تره بعد ...

وا چه حرف مسخره ای زده خنده داره واقعا ،خب بگو خودتون انتخابم کردید دیگه چیکار کنم ،آخه به گنده ای چی میدن مگه

همه رفتند تا زمستان شد🖤خنده ها مردند ...گریه ارزان شد 🖤کو جوانی آرزوها کو رفته ایم از یاد یادی از ما کو🥀

حس بدیه میترسم اینارو در اینده ب منم بگن🥲

من ب شوهرم میگم که من از خواهرت و مادرت بلند ترم تا نزدیکای گوش شوهرمم قدم میاد حساب کنی ی وجب با شوهرم فاصله دارم قدمون ب هم میاد بعد اونا سرکوفت میزنن که قدت کوتاهه شوهرم گفت ناراحت حرفاشون نشو الان اونا میگن نگا چقدر خوبه لاغرع یا صورتش پره بعد قدت خوبه من دوست دارم

من ب شوهرم میگم که من از خواهرت و مادرت بلند ترم تا نزدیکای گوش شوهرمم قدم میاد حساب کنی ی وجب با شو ...

من تا شونه نامزدمم میزنم واقعا نسبت بهشون کوتاهم🥲

وا چه حرف مسخره ای زده خنده داره واقعا ،خب بگو خودتون انتخابم کردید دیگه چیکار کنم ،آخه به گنده ای چ ...

میگه اون چون هیکلیه بخدا چاقه بهش میگن هیکلی تونسته دوتا بیاره تو 57وزنته نمیتونی قوت و نیرو نداری جا نداری بچه تپل هم بیاری چ برسه ب دوقلو

مرسیتم عزیزم🥲

فدات تیپ و استایل برای زن چ بلند قد چ کوتاه قد مهمه تیپت خوب باشه خوشگلی کنی اصلا قد ب چشم نمیاد من خودم چادریم عربی می‌پوشم شوهرم دوست داره میگه چادر میپوشی بهت میاد 😃

میگه اون چون هیکلیه بخدا چاقه بهش میگن هیکلی تونسته دوتا بیاره تو 57وزنته نمیتونی قوت و نیرو نداری ج ...

وای خیلی خنده داره حرفشون منم قد کوتاه و لاغرم بچه م انقد تپل بود ،چه جوری تحملشون می‌کنی چقد خنگن🙄

همه رفتند تا زمستان شد🖤خنده ها مردند ...گریه ارزان شد 🖤کو جوانی آرزوها کو رفته ایم از یاد یادی از ما کو🥀