2777
2789
فدات تیپ و استایل برای زن چ بلند قد چ کوتاه قد مهمه تیپت خوب باشه خوشگلی کنی اصلا قد ب چشم نمیاد من ...

من چون سنم کمه دور تیپا لشو گشادم😂

یخرده سنم بره بالاتر میرم سمت مانتو عروسکی و مام ک بم بخوره

سختمونه‌ولی‌میرسیم‌به‌جایی‌که‌حقمونه.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خواهرشوهرمن از من قدش کوتاه تره ب من تیکه مینداختن که جاریت از تو قد بلند تره یا سنش خیلی کمه دختر خودشون رو نمیدیدن 

همه رفتند تا زمستان شد🖤خنده ها مردند ...گریه ارزان شد 🖤کو جوانی آرزوها کو رفته ایم از یاد یادی از ما کو🥀

خیلی چیزا هست که اومد بلندتر هم نشون میده

بیرونو میشه یکاریش کرد برا بلند شدن

تو خونه ک باشیم جا بچشو دارم اینقد ریزم😂

خواهرشوهرمن از من قدش کوتاه تره ب من تیکه مینداختن که جاریت از تو قد بلند تره یا سنش خیلی کمه دختر خ ...

خیلی رو مخه🥲

منم زیادی بلندم 

حدودا ۱۷۶ ۱۷۷

وقتی به روی ما دریچه ای به نام اطمینان بسته شد تمام ازادی های زمین را قفس فرا گرفت. از مردمی که تولد یک کودک را سرگرمی و زندانی یک سگ را دلگرمی و قفس یک بلبل را موسیقی میپندارند ، عشقی فوران نخواهد شد. ما چه میدونیم آدمایی که امروز میبینیم با چه حالی سرپان پس یا مهربون باشیم یا ساکت. خانما اگه کار مهمی دارید فقط درخواست بدید در غیر اینصورت جواب نمیدم♡

وای خیلی خنده داره حرفشون منم قد کوتاه و لاغرم بچه م انقد تپل بود ،چه جوری تحملشون می‌کنی چقد خنگن🙄

ب سختی ولا دیروز مادرشوهرم اینو گذاشت تو روم گفتم چ ربطی داره آخه بخدا پیرم کردن یبار میگن چرا مو سرت لخته چرا چشمات بزرگن چ پات کوچیکه ایراد گیر بعد خودشون اگه بگم  ایراد نداشته باشند ی حرفی اصلا نمیشه نگا صورتشون کنی انگار نارنجک تو صورتشون ترکیده😤😂😂

من چون سنم کمه دور تیپا لشو گشادم😂یخرده سنم بره بالاتر میرم سمت مانتو عروسکی و مام ک بم بخوره

بعداز عروسی تیپت عوض میشه خودت تمایل داری به تیپای خانومانه همسایه ما 15سالش بود مثل زن 30اله تیپ میزد بعد ازدواجش 

همه رفتند تا زمستان شد🖤خنده ها مردند ...گریه ارزان شد 🖤کو جوانی آرزوها کو رفته ایم از یاد یادی از ما کو🥀

ب سختی ولا دیروز مادرشوهرم اینو گذاشت تو روم گفتم چ ربطی داره آخه بخدا پیرم کردن یبار میگن چرا مو سر ...

😂😂😂

۸سانتتو بده من🥲

به خدا کاش میشد میدادم

وقتی به روی ما دریچه ای به نام اطمینان بسته شد تمام ازادی های زمین را قفس فرا گرفت. از مردمی که تولد یک کودک را سرگرمی و زندانی یک سگ را دلگرمی و قفس یک بلبل را موسیقی میپندارند ، عشقی فوران نخواهد شد. ما چه میدونیم آدمایی که امروز میبینیم با چه حالی سرپان پس یا مهربون باشیم یا ساکت. خانما اگه کار مهمی دارید فقط درخواست بدید در غیر اینصورت جواب نمیدم♡

بعداز عروسی تیپت عوض میشه خودت تمایل داری به تیپای خانومانه همسایه ما 15سالش بود مثل زن 30اله تیپ می ...

اره میدونم درستش میکنم

قدتون کوتاهه ولی نه خیلی زیاد

دوست خوبم اگه من تو تاپیکی نظر میدم طرف حرفم فقط اسی هست درنتیجه استارتر حق اظهار نظر مجدد داره            و شما دوست نازنین ازت ممنون میشم اگه مخالف نظرم هستی با ادبیات درست ریپلای کنی تا منم با همون مهربانی پاسخت رو بیان کنم  . پس بیا به شخصیت هم احترام بزاریم  و با رعایت ادب باعث رشد هم بشیم و از بی ادبی و گزافه گویی خودداری کنیم  و اگه بی حرمتی ازت دیدم جوابت رو نمیدم چون احمق نیستم با احمق دهن به دهن بشم🎄🎄🎄 یادت باشه:...هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه و آرامش خیالمون بیشتر🍃🍃🍃 وسخن پایانی :..من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات مباحثه کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم  مثل نسیمی که میاد و میره