2777
2789
منم 157قدمه و اندامی هرکی میگه ما کوتاهیم بهمون حسودی می‌کنه چون ما خیلی بغلی و گوگولیم❤️❤️🥰

منم۱۵۷تام

اندامم نسبتا خوبه ولی با قدم مشکل دارم

سختمونه‌ولی‌میرسیم‌به‌جایی‌که‌حقمونه.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم۱۵۷تاماندامم نسبتا خوبه ولی با قدم مشکل دارم

اصلا ناراحت نشو برای پسرا بیشتر کوتاه قدی خوب نیس ما دخترا قدمون همین قدر هم باشه خوبه ی مصاحبه تو اینیستا دیدم که از پسرا می‌پرسیدن دختر قد کوتاه یا بلند اکثرا کوتاه رو دوست داشتن ب قول شوهرم که میگه خنج و منج یعنی ریزه میزه ب زبان محلی ما خوبه ما استخوان درد کمتری هم میگیریم و دیسک کمر هم کمتراز آدم های بلند قد تجربه می‌کنیم خدا هرچی بهت داده قدرشو بدون فدات ناشکری نکنی من از خواهر شوهر و مادر شوهرم بلند ترم همش بهم میگن کوتوله ولی جاهایی دیگه حرف میزنن میگن خوشبحالش خیلی بدنش رو فرمه شنیدم که میگم حرص میخورن من مهم شوهرمه که منو اینجوری دیده و پسندیده

اصلا ناراحت نشو برای پسرا بیشتر کوتاه قدی خوب نیس ما دخترا قدمون همین قدر هم باشه خوبه ی مصاحبه تو ا ...

منم نامزدم میگه قدت خوبه جاسوییچی خشم میاد😂🥲

ولی نمیدونم چرا خشم نمیاد حس بدی دارم:)

قد و وزنت باهم میخوره نشون نمی ده که کوتاهی بهت هم گفتم خیلی هم کوتاه نیستی ۵۷ داداش ۶۰ عه

سه سانت کلی تأثیر داره 

همه رفتند تا زمستان شد🖤خنده ها مردند ...گریه ارزان شد 🖤کو جوانی آرزوها کو رفته ایم از یاد یادی از ما کو🥀

منم نامزدم میگه قدت خوبه جاسوییچی خشم میاد😂🥲ولی نمیدونم چرا خشم نمیاد حس بدی دارم:)

تو خودتو باید بگیری این خوشش میاد بهت اینو میگه بخدا ی دختری میشناسم خیلی کوچیکه بعد شوهرش2متره وقتی همچین قربون صدقه زنش می‌ره زنش تا سر زانوشع فک می‌کنی میگی این زن چی دارع ب دل شوهرش نشسته تو اصلا برات مهم نباشه اگه از این کوتاهتر بودی خوب بود

منم نامزدم میگه قدت خوبه جاسوییچی خشم میاد😂🥲ولی نمیدونم چرا خشم نمیاد حس بدی دارم:)

منم حس بدی دارم ولی چه میشه کرد شوهر منم میگه مهم اینه که ازدواج کردی دیگه 🙄

همه رفتند تا زمستان شد🖤خنده ها مردند ...گریه ارزان شد 🖤کو جوانی آرزوها کو رفته ایم از یاد یادی از ما کو🥀

تو خودتو باید بگیری این خوشش میاد بهت اینو میگه بخدا ی دختری میشناسم خیلی کوچیکه بعد شوهرش2متره وقتی ...

ب این فک میکنم ک زنش شم برم تو خونش زن داداشاش عه من خیلی بلند ترن خواهراش بلند ترن حس بدی بم دس میده ورنه مشکلی نداشتم قبلا