2777
2789
عنوان

درآمدمثبت10میلیون‌توخونه💚👌🏻

336 بازدید | 26 پست

خب سلام دوستای عزیزم اومدم این شغلو براتون توضیح بدم..

اولش اینو بگم اصلا تبلیغ نیست چون من نه کسیو معرفی میکنم برای آموزش نه خودم فعلا آموزش میدم😄💚

ادمینی یه شغل پردرآمد که با تلاش خیلی زیاد و استمرار میتونید حتی ماهی مثبت50ملیون بدست بیارید..

حقوق ادمینی از یک میل شروع میشه تا بی‌نهایت...

حالا اصلا ادمینی چیه؟ ببینید ما چند نوع ادمین داریم 

ادمین مدیرت 

ادمین تعامل

ادمین دایرکتر 

ادمین استوری 

ادمین تبلیغات 

ادمین فروش

این که تو کدوم حوزه کار کنید فقط بستگی به خودتون داره حتی ساعت کاریشم بستگی ب شما داره..👌🏻🤭

وقتی فاصله‌ی بین ما و درونمان برداشته میشود ؛ فاصله‌ی ما با آدم‌ها تنظیم میشود🌱🫶🏻

شما باید اول اصولی اموزش ببینید و توی تلگرام یا اینستا کارفرما پیدا کنید..

کسی که بهتون آموزش میده ، کارفرماهم براتون پیدا میکنه..

هزینه اموزش چقدره؟

از 100 تومن شروع میشه تا 5 میلیون 

اما اگه نمیخاید اصولی کار کنید و پیج بزنید می‌تونید توی تگلرام دنبال کارفرما بگردید و فقط با زیر 150 تومن ثبت نام کنید..

البته فقط ادمین دایرکتر (پاسخگویی ب دایرکتر) مناسب کسایی هست که آموزش ندیدن!!

وقتی فاصله‌ی بین ما و درونمان برداشته میشود ؛ فاصله‌ی ما با آدم‌ها تنظیم میشود🌱🫶🏻

اینم بگم معتبر بودن اون فرد باید حتما چک بشه‌...

حتمااا تاکید میکنم حتمااا باید با کارفرما قرار داد ببندید و ی سری چیزارو ذکر کنید که هرکس خواست قرار داد ببنده بگه کمکش مبکنم🫶🏻💚

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خودمم پیج داشتم ، پیجم پرید دوماه پیش و دوباره شروع کردم (سه روزه)

اگر به 200 تا فالور اولیه برسم آموزش رایگان میزارم براتون...👌🏻💚

سوالی داشتید من در خدمتم

الان شما میتونی کار هم بدی؟

خیر عزیزم گفتم که تبلیغ نیست 

من فقط کمکتون میکنم رشد کنید و کار پیدا کنید..💚

خیر عزیزم گفتم که تبلیغ نیست من فقط کمکتون میکنم رشد کنید و کار پیدا کنید..💚

میشه پیجتونو بدید بهم

لطفا نفری ی صلوات برای رسیدن ب چیزی ک تودلمه بفرستین ممنون ازتون🙂❤

این کار اینقدر آسون و بی دردسره که حتی اگه شوهر داشته باشی و یا حتی دوسه تا بچه بازم میتونی انجام بدی چون اصلا وقتتو زیاد نمیگیره..

ی سری شایعاتی‌هم هست براتون میگم

این ک پست لایک کنی و کامنت بزاری بهت پول میدم..

ن بچه‌ها اصلا همچین چیزایی نداریم اینا هزینه آموزش میگیرین و ی پروژه کامل بهتون میدن...

چون بنطرتون اصلا کار منطقی هست ک‌پستا بقیه رو لایک کنی یکی دیگه بهت پول بده؟🤦🏻‍♀🫠

راستی اینم بگم 

ادمینی فقط ادمینی نیست یعنی شما اگه میخوای بلاگر شی یا آنلاین شاپ بزنی یا هرچیز دیگه نیاز داری دوره ادمینی رو بببنی..

تا بتونی جذب فالور داشتی باشی و بلد باشی چطوری ریلز و استوری بزاری..

تعامل اصولیو یاد بگیری.

نوع هشتگ گذاری

زمان ریلز گذاشتن 

چیکار کنی پیجت حرفه‌ای بشه

سیگال دهی اینستاگرام چطوریه؟

آنالیزپیجت

و هزارتا چیز دیگه

که البته گفتم اینارو تقریبا خودم بعدا آموزش میدم رایگان تو پبجم💚🫶🏻