2777
2789
عنوان

مشاوره

42 بازدید | 7 پست

سلام دوستان.ایا ازدواج با مردی که به خونوادش خیلی کمک میکنه درسته؟اقایی هستن که دوتا برادر داره یکیش دانشجوعه یکیش زن داره.همش کمکشون میکنه‌برای پدرمادرش دفترچه بیمه گرفته من با پدر مادرش مشکل ندارم‌.ولی برادرش که زن داره یه بچه داره خیلی خرج بچه برادرش و برادرش میکنه فک کنم ازیناس ک هرکی کمک بخاد اینم بش میده من نمیتونم کنار بیام بهشم گفتم میگه ما تو خونم ازین حرفا نداریم هرکی پول بخاد برمیداره میترسم ازش سو استفاده کنن.دیروز دوتا گوشی خریده میگه یکیشو میخام بدم داداشم لجبازم هست اگه باز بگم بیشتر لج میکنه با این مدل ادما میشه زندگی کرد؟

میشه اما نباید پیش خانواده اون بمونین باین محل سکونتت ازشون فاضله داشته باشه اگه کاراش درسته خب کم ...

خب به محل زندگی چکار داره.زنگ میزنن پول میگیرن ازش.بعدم چن بچه اوله همه خونوادشو زیر بال و پر خودش گرفته.من دوس ندارم واسه بچه برادرش خرج کنه.یه بار رفتیم فرش نگا کردیم گفت میخام واسه تولد بچه برادرم براش فرش بخرم واسه اتاقش.من اصلا خوشم نمیاد یه جاری داشته باشم ک شوهرشو کوک کنه برو از داداشت پول بگیر وام بگیر نمیتونم کنار بیام نمیدونم باش ازدواج کنم یا ن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب به محل زندگی چکار داره.زنگ میزنن پول میگیرن ازش.بعدم چن بچه اوله همه خونوادشو زیر بال و پر خودش گ ...

ارتباطشون محدودتر میشه

ت آشناهامون داشتیم میدونم چی میگی 

اگه کنارهم باشن این وضعیت بدتر میشه 

اگه وضعش خوبه بزار بخره  اگه ن بهش یاداوری کن خرج مخارج مهمتری دارین

ارتباطشون محدودتر میشهت آشناهامون داشتیم میدونم چی میگی اگه کنارهم باشن این وضعیت بدتر میشه اگه وضعش ...

این مدلش اینجوریه ک دوس داره همه دور هم باشن میگه خونواده توهم بیان همه کنار هم باشیم رفت و امد کنیم.بشدت برادراشو دوس داره.منم یکی دوبار بش گفتم دوس ندارم پولتو خرج کسی دیگه کنی ولی با حرفای خودش میخاد قانعم کنه.منم موندم همچین ادمی بدردم میخوره یان‌.هرکی بش بگه ندارم کمکش میکنه