2777
2789
عنوان

یه لحظه میاین

78 بازدید | 10 پست

سلام من حدودا دو هفته پیش رفتم مطب دکتر نخعی واسه جوشای صورتم بهم دارو دادن ولی تو این مدت هیچ تغییری نکرده

کسی هست رفته باشه و نتیجه گرفته باشه؟

اگه رفته مدت زمان درمانش چقد طول کشیده؟

شاعر میفرماید                                                           افسوس که سرمایه ز کف بیرون شد وز دست اجل بسی جگر ها خون شد کس نامد از آن جهان که پرسم از وی   احوال مسافران عالم چون شد 
سلام ببخشیدفردا صبح یکی از عزیزانم میره اتاق عمل میشه براش دعا کنید لطفا

انشالله به سلامت برگردن✨

شاعر میفرماید                                                           افسوس که سرمایه ز کف بیرون شد وز دست اجل بسی جگر ها خون شد کس نامد از آن جهان که پرسم از وی   احوال مسافران عالم چون شد 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

سلام قرص راکوتان یا نورم اسکین بهت داده ؟من قبلا جوش داشتم این قرص که خوردم صورتم عالی شد

نه هیچ کدومو بهم نداده با اینکه جوشام هورمونین

انشالله به سلامت برگردن✨

مرسی ممنونم

خدا شما و عزیزانتون رو هم حفظ کنه و سلامت باشید

در مورد سوالتون من یه مدت راکوتان، یه مدت داکسی سایکلین و یه مدت هم یه داروی دیگه خوردم

و غیر از راکوتان اون دوتای دیگه آروم تر اثر گذاشتن و خیلی بستگی به داروش داره فکر میکنم

مرسی ممنونمخدا شما و عزیزانتون رو هم حفظ کنه و سلامت باشیددر مورد سوالتون من یه مدت راکوتان، یه مدت ...

ممنونم همچنین شمارو✨

مرسی از پاسخگوییت

برای منم داکسی سایکلین نوشته دارم مرتب مصرف میکنم ولی خب تغییر خیلی زیادی نکردم تو این مدت😁

ممنونم همچنین شمارو✨مرسی از پاسخگوییت برای منم داکسی سایکلین نوشته دارم مرتب مصرف میکنم ولی خب تغییر ...

داکسی سایکلین خیلی پوست رو حساس میکنه خیلی زیاد

حتما حتما ضد آفتاب بزن حسابی ،

داکسی سایکلین خیلی پوست رو حساس میکنه خیلی زیادحتما حتما ضد آفتاب بزن حسابی ،

وای جدی🙊خیلی کم استفاده میکنم

مرسی که گفتی

وای جدی🙊خیلی کم استفاده میکنم مرسی که گفتی

قربانت عزیزم

آره جدی من کلی بعدش پوستم لک آورد و آخر پیلینگ کردم نسبتا موثر بود

البته هر کس متفاوته نمیدونم

خدا پوست صاف و آیینه ای به شما بده

قربانت عزیزمآره جدی من کلی بعدش پوستم لک آورد و آخر پیلینگ کردم نسبتا موثر بودالبته هر کس متفاوته نم ...

ای وای نمیدونستم تا این حد باشه

خدا از دهنت بشنوه😅

ایشالله به هر کی میخواد بده