2777
2789

حق داری عزیزم بترسی

دعا میکنم که ترس از دلت بره و راحت بخوابی

خود من فوبیای زلزله دارم

خدا نگهداره همه و شهر شما باشه

کاش اینایی که میخوان آدم رو به زور ببرن بهشت زودتر بمیرن برن بهشت😒

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حق داری عزیزم بترسی دعا میکنم که ترس از دلت بره و راحت بخوابی خود من فوبیای زلزله دارم خدا نگهدار ...

ممنون عزیزم 

منم جدیدا خیلی حساس شدم به زلزله اخه واقعا تو این دو سه ماه اخیر به شدت داره این اطراف زلزله میاد 

عزیزم انشالله که اتفاقی نمی افته منم فوبیاش رو دارم 

اما شنیدم میگن وقتی لرزه های کوچیک طولانی مدت رخ میده یعنی زمین داره کم کم انرژیش رو تخلیه میکنه که یه زمین لرزه بزرگ رخ نمیده 

انشالله این حرفی که شنیدم درست باشه

تاپیک آموزش خیاطی لباس کودک آموزش خیاطی 1 ای غم آی غصه .... بله با شمام با خود شخص شخیص شما..... چخههه چخههههه پیشششتته پیشششششته
عزیزم انشالله که اتفاقی نمی افته منم فوبیاش رو دارم  اما شنیدم میگن وقتی لرزه های کوچیک طولانی ...

خداکنه که درست باشه 

البته زلزله های این چند وقت نقاطش با هم فرق داشته 

عزیزم انشالله که اتفاقی نمی افته منم فوبیاش رو دارم  اما شنیدم میگن وقتی لرزه های کوچیک طولانی ...

آره منم این و شنیدم

چه کسی میداند؟   که تو در پیله تنهایی خود، تنهایی؟                 که تو در حسرت یک روزنه در فردایی؟                                                     پیله ات را بگشا،                                                                  تو به اندازه ی پروانه شدن زیبایی ....💗