دخترbarani مدیر استارتر عضویت: 1400/10/06 تعداد پست: 4978 عنوان یعنی چی که محرومیت برداشته شد 177 بازدید | 14 پست خب پس باید به ما فرصت انتخاب رشته مجدد بدن واقعا که معلوم نیست چه خبره هر روز یه چیزی میگن اگه از اول محرومیت نبود منم میرفتم دانشگاه شهید بهشتی پرستاری و رادیولوژی میخوندم همزمان کنکور شرکت میکردم مسخره ها لطفا برام دعا کنین امسال دیگه رشته مورد علاقمو قبول شم،تو نماز هاتون ، دعا هاتون، زیارت هاتون من رو فراموش نکنید ، السلام علیک یا ابا عبدالله 💚 1403/08/03 | 11:59 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nastaram عضویت: 1398/12/24 تعداد پست: 49127 مسخره بازیهبدون ذره ای برنامه ریزی.. منصفانه تر این بود که هرکس تاوان نفهمی خودش را میداد..
zaaaahra_78 عضویت: 1398/04/25 تعداد پست: 10834 فک کنم باید تا قبل ثبت نام کنکور انصراف بدن همزمان نمیشهالبته مطمعن نیستما ی جا خوندم
هیلیمارشال عضویت: 1401/05/12 تعداد پست: 11990 خاک تو سرشون. محرومیت باعث شد بیام ثبت نام. برا انصرافم باید جریمه بدم
آمریکوفیل عضویت: 1403/01/06 تعداد پست: 2562 رتبت چند بوده که پیرا بهشتی میرسوندی ولی نرفتی هیچ دليلی ندارد به توهمات و خرافات ديگران احترام بگذاريد. از انجا که هیچ چیز مقدس نیست حق نقد عقايد و مقدسات و افکار ، جزو حقوق اوليه هر انسان آزاد اندیش است.
hatabeqalat عضویت: 1402/12/03 تعداد پست: 362 فعلا ک گفتن فقط برا ارشد و دکترا برداشته شده تا ۲۵ابان دقیق مشخص میشه
سیاهی_شب عضویت: 1401/01/20 تعداد پست: 9865 فعلا ک گفتن فقط برا ارشد و دکترا برداشته شده تا ۲۵ابان دقیق مشخص میشه میشه تاثیر یازدهمم بردارن؟:) ایا ان ها که با جان ِ خود کردی ؛ دلیل ِ کرده خود با جانت بازگشت؟
hatabeqalat عضویت: 1402/12/03 تعداد پست: 362 میشه تاثیر یازدهمم بردارن؟:) ههیچی مشخص نیست الان واقعاً چون روزی یه فکر میزنه به سرشون ولی خب احتمال داره
aida_8511 عضویت: 1402/09/26 تعداد پست: 4294 فعلا ک گفتن فقط برا ارشد و دکترا برداشته شده تا ۲۵ابان دقیق مشخص میشه مطمعنی؟اخه توی خیلی از کانال های معتبر دیدم ک زدن برای کنکور هم برداشته شده
سیاهی_شب عضویت: 1401/01/20 تعداد پست: 9865 ههیچی مشخص نیست الان واقعاً چون روزی یه فکر میزنه به سرشون ولی خب احتمال داره ان شالله که برداشته شه🥲 ایا ان ها که با جان ِ خود کردی ؛ دلیل ِ کرده خود با جانت بازگشت؟
hatabeqalat عضویت: 1402/12/03 تعداد پست: 362 مطمعنی؟اخه توی خیلی از کانال های معتبر دیدم ک زدن برای کنکور هم برداشته شده آره دیروز اخبار اعلام کرد ک فقط برا دکتری و ارشده حالا خبر قطعی قطعی ۲۵ابان مشخص میشه
دخترbarani مدیر استارتر عضویت: 1400/10/06 تعداد پست: 4978 فک کنم باید تا قبل ثبت نام کنکور انصراف بدن همزمان نمیشهالبته مطمعن نیستما ی جا خوندم امیدوارم اینطوری باشه لطفا برام دعا کنین امسال دیگه رشته مورد علاقمو قبول شم،تو نماز هاتون ، دعا هاتون، زیارت هاتون من رو فراموش نکنید ، السلام علیک یا ابا عبدالله 💚
دخترbarani مدیر استارتر عضویت: 1400/10/06 تعداد پست: 4978 میشه تاثیر یازدهمم بردارن؟:) اینو من شنیدم اگه بردارن که عالی میشه فقط دوازدهم باشه چجوری میشه ۲۱ امتحان رو پشت سر هم داد😭😭😭😭😭 لطفا برام دعا کنین امسال دیگه رشته مورد علاقمو قبول شم،تو نماز هاتون ، دعا هاتون، زیارت هاتون من رو فراموش نکنید ، السلام علیک یا ابا عبدالله 💚
دخترbarani مدیر استارتر عضویت: 1400/10/06 تعداد پست: 4978 آره دیروز اخبار اعلام کرد ک فقط برا دکتری و ارشده حالا خبر قطعی قطعی ۲۵ابان مشخص میشه هنوز هم یه سری ها میگن برداشته شده یه سری میگن نشده لطفا برام دعا کنین امسال دیگه رشته مورد علاقمو قبول شم،تو نماز هاتون ، دعا هاتون، زیارت هاتون من رو فراموش نکنید ، السلام علیک یا ابا عبدالله 💚
سیاهی_شب عضویت: 1401/01/20 تعداد پست: 9865 اینو من شنیدم اگه بردارن که عالی میشه فقط دوازدهم باشه چجوری میشه ۲۱ امتحان رو پشت سر هم داد😭😭😭😭😭خیلی سخت میشه اوضاع خداکنه بردارن ایا ان ها که با جان ِ خود کردی ؛ دلیل ِ کرده خود با جانت بازگشت؟