2777
2789
عنوان

اعتبار اسنپ پی چجوریه بیاین بچه ها

1517 بازدید | 14 پست

من سه چهار ماه از اسنپ پی خرید کردم مگه نبایدها ماه اعتبارم زیاد بشه تازه قسط هامم زودتر از موقعه میدم مثلا الان  زده اعتبارمو ۱میلیون  ۱تومنش مال ماه آذر و دی اسنپ گفته ۲میلیون به اعتبارتون اضافه شده ولی همون یک تومنه که چجوریاست؟؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اون اعتباری که الان نشون میده منهای اون قسطیه که دارین قسطاتون چقدره با این یه تومن که زده

خب مگه هر ماه به اون اعتبار دو ملیونی اضافه نمیکنن؟

1ملیون قسط دارم اعتبار زده یک میلیون  مگه نباید مثلا بشه ۳تومن اعتبارم چون دو تومنم این ماه اعتبار داده بهم؟ 

خب مگه هر ماه به اون اعتبار دو ملیونی اضافه نمیکنن؟1ملیون قسط دارم اعتبار زده یک میلیون مگه نباید م ...

خب ببین الان در اصل شما دوتومن اعتبار داری در کل 

یه تومنت که آزاده میتونی خرید کنی 

اون یه تومنم که قسط داری هرموقع پرداخت کردی آزاد میشه اونم 

که میشه دوتومن 

حالا بروز رسانی اینا کنید شاید اضافه شد 

خب ببین الان در اصل شما دوتومن اعتبار داری در کل یه تومنت که آزاده میتونی خرید کنی اون یه تومنم که ق ...

اهان اخه بعضیا میگن مثلا ۸ملیون اعتبار داریم می خواستم ببینم چیکار کنم زیاد بشه