2777
2789
معذرت میخوام من اینو در صورتی قبول دارم که یک حیوان مرده باشه

واقعا متاسفم واست ...

بارون اومد و یادم داد                                                                                         هرچی آرایش کنی میشوره میبره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شام و ناهار… با هزينه هاي زيادمن شنيدم بعضيا توي اينجور مراسما پول ميدن ب صاحب عزا خيلي رسم خوبيه

ماپول و وسایل میدیم هرچی اون خانواده فقیرترباشن بیشترکادومیبرن

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

ما توی یه ماه گذشته توی فامیل ۴ تا فوتی داشتیم بیچاره شدم از زندگی افتادیم

باز شما فامیل بوده همسایه ی ما چند هفته قبل فوت شدن خدا رحمتشون کنه جاشون تو بهشت 

از یه قومیتی هم هستن که خیلی با هم‌ارتباط دارن 

بخدا ما تا یه هفته روزگار نداشتیم کوچه کپ تا کپ ماشین بود نمیشد ماشین از پارکینگ دراورد  هر دقیقه صدای بوق زدن و گاز دادن ماشین هاشون میومد الان هم هر پنج شنبه باز خونشون شلوغه 

اسی جان 

عزیزم 

من کاملا با گفته ت موافقم 

خصوصا اینکه از همون روزای قبل خاکسپاری همه ی فامیلا میریزن خونه ی طرف برای بگو بخند و خوردن 

دیدم که میگم...

بارون اومد و یادم داد                                                                                         هرچی آرایش کنی میشوره میبره
اسی جان عزیزم من کاملا با گفته ت موافقم خصوصا اینکه از همون روزای قبل خاکسپاری همه ی فامیلا میریزن خ ...

من کرجم، بهشت سکینه رو عین کف دست یادگرفتم، بیچاره شدم انقدر رفتم مراسم

در صورتی که خانواده ش حتی فرصت نکردن به سر و وضعشون برسن 

به خودش بیان 

خونه رو تمیز کنن 

تدارک ببینن 

دوش بگیرن 

و شاید نیاز دارن پول قرض کنن برای مراسمات 

سریع نباید همه برن خونه شون

ساعات و روز اول فوت از هر خانواده ی نزدیک یک نفر بزرگتر بره برای تسکین دادن کافیه

نهایت مزاحمت

بعصی رسم کمک کردن دارن تو مراسم ختم اما اونهایی که این رسم رو ندارن بندگان خدا نمیدونن غصه ی عزیز از دست رفتشون رو بخورن یا فکر تهیه ملزومات و مایحتاج سیر کردن شکم مردم باشن مخصوصا با این اوضاع تورم‌لحظه ای 

اما به هر حال این روزها برای همه هست و راهی بجز هم دردی و درک اوضاع و احوال داغ دیده ها نیست 

خدا همه ی رفتگان رو رحمت کنه