2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من مشهدی هستم . تو شهر ما تازگیا رسم شده تو مراسم اقوام که میان تعزیه میان یه مبلغی رو می‌زارن وسط یکی ۵ تومان یکی ۲ تومان هر کس هر مبلغی بخواد خیلی به صاحب عزا کمکه ‌ ‌‌بعدم واسه پذیرایی تو مسجده که بازم از اقوام بلند میشه . بعد مسجد همه میرن خونه هاشون بجز درجه یک . اونام که میرن خونه صاحب عزا کمک میکنن یعنی صاحب عزا رسماً از جایش بلند نمیشه حتی آب واسش میارن . تا روز سوم که همه میرن حتی نزدیکان .

اکثرا هم چهلم فقط درجه یک هست و خیرات میدن به خیریه ها  

قبول دارم واقعآ باز خاله و عمه بیان یه چیزی چرا باید فامیل درجه ۳ و چهار بیان تو مراسما ؟مثلا دختر خاله پدر و مادر فوت شده میخواد بیاد چه احساس همدردی به داغ دیده ها بده ؟متنفرم از آداب و رسوم دفن و کفن و مراسماتش اه

فقط از این قانون متنفرم که یه نفر میمیره اعضای خانواده با اون حال بد باید در خدمت دیگران باشن و ازشو ...

ولی ما اگه فوتی باشه همه مراسم رو اطرافیان انجام میدن و صاحب عزا میشینیه

ولی ما اگه فوتی باشه همه مراسم رو اطرافیان انجام میدن و صاحب عزا میشینیه

در هر صورت واقعا واسه خانواده طرف سخته

به قول استارتر جوری که انگار مزاحمشون باشیم

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵

ماه قبل شوهر خالم فوت شد شاید باورتون نشه بیشتر از ۲هزار نفر تو تشیع جنازش شرکت کردن.ولی برای ناهار و شام فقط خانواده درجه یک و بعضا درجه دوها که باهاشون صمیمی بودیم موندن. هزینه پذیرایی هم  برادرهاشون تقبل کردن. تو شهر ما رسم خوبی که داریم اینه که وقتی کسی فوت میشه اقوام حتی دور  هرکدوم مقداری پول که ما بهش پرسانه میگیم به خانواده متوفی میدن و کارای مراسم رو اقوام انجام میدن و عملا هیچ فشاری روی خانواده نیست تازه خوشحالم میشن دورشون شلوغه و تو غمشون تنها نیستن

دوست نی نی سایتیه من که داری الان امضامو میخونی دعا میکنم الهی که به همممممه آرزوهات برسی.🥰🥰🥰 تو هم منو دعا کن😘😘
ما رسم داریمهمون روز خاکسپاری به بزرگ خانواده میدن پاکت رومیلیون ها پول جمع میشه هم خرج مراسم درمیاد ...

بله رسم خوبیه.

ما پدر شوهرم فوت شد.رسما سرویس شدیم.دخترا کمک نکردن

مراسم فوت و تشییع و سوم و هفته و هر هفته تا چهلم و چهلم و سالگرد بر دوش یکی از خواهرا ک مجرد یوو و شاغل و همسر من و ی برادرش ۳ نفری دادن.

یعنی روزهایی بود ک ما هیچی نداشتیم بخوریم چون باید هزینه تقسیم میشد.

هر چی ب مادر شوهرم گفتیم بابا مردم بعد تشییع دیگه مراسم نمیگیرن.اونم جیب خالی پوز عالی.نه نگیرین میگن نداشتن.و ما سرویس شدیم.فک کن ۷۰۰ نفر،ران کامل بدی میپوکی

باز اینکه مردمم بیان پول بزارن مزاحمته، شاید یکی نداشته باشه مجبور میشه بده

دقیقا

میگم کلا رسم مزخرفیه

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵