2777
2789
عنوان

كيا تو خانواره دارند

115 بازدید | 15 پست

يكى از آشناهامون برادرش  تمايل به دختر شدن داره خواهرش طفلك هر روز گريه كه اين آبرومونو برده انقدر ذهنم درگيرشونه 

ميگه داداشش موهاشو بلندكرده مژه اكستنشن ميكنه كل بدنشو ليزر كرده ناخن خيلي بلند ميزاره كلي ارايش ميكنه دوست پسر داره مياره خونه ميبره هر روز چندتا دختر خرابو ميريزه تو خونه ميرند تو اتاقش و مامان بيچارش براشون غذاميپزه

واقعا شرايطش سخته من همش دلداريش ميدم كه سخت نگير اما واقعا سخته

نامه دادگاهم گرفته براى تغيير جنسيت مامانشون راضي نميشه ميگه بچس بيست سالش بشه خودش پشيمون ميشه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگر نامه دادگاه گرفته یعنی واقعا ترنسه و ادا در نمیاره یا جو گیر نی 

دادگاه ب این راحتی ب کسی نامه تطبیق جنسیت نمیده کلی ازمایش روانشناسی و ... داره

☆彡彡 نسیمم ミミ☆
مامانش اشتباه میکنه اون بنده خدا دست خودش نیست اتفاقا بخاطر اینکه نمیزارن خیلی ازش سو استفاده میکنن

دقيقا خواهره ميگه يكى بهم گفته هفته پيش داداشتون تو يه مهمونى ديدم با وضع ناجور حواستون بهش باشه

حالا ارگانى جايي هست بتونه كمكشون كنه؟

اگر نامه دادگاه گرفته یعنی واقعا ترنسه و ادا در نمیاره یا جو گیر نی دادگاه ب این راحتی ب کسی نامه تط ...

دقيقا منتها مامانه زير بار نميره 

حالا تطبيق جنسيتي بده واقعا شرايطش تغيير ميكنه؟الان خواهره ميگه فساد از انگشتهاش ميچكه

دقيقا خواهره ميگه يكى بهم گفته هفته پيش داداشتون تو يه مهمونى ديدم با وضع ناجور حواستون بهش باشهحالا ...

نمیدونم عزیزم بپرسن پسرخاله شوهر منم ترنسه و نامه داره اما باباش انقدر احمقه که میگه من پسر میخام نه دختر 

بیچاره موقع پریودی کمر درد داره و حرکات و حالش دخترونس این افراد اگر تغیر جنسیت ندن خیلی اسیب میبینن تو اجتماع و اسیب اول رو خود خانواده ها میزنن به دوستت بگو اول مادرشو ببره پیش روانشناس و بهتره بچشو درک کنه  

دقيقا منتها مامانه زير بار نميره حالا تطبيق جنسيتي بده واقعا شرايطش تغيير ميكنه؟الان خواهره ميگه فسا ...

اون الان حس تو زندان بودن داره از بدن خودش متنفره تطبیق جنسیت ک بده دیگ حس زندانی بودن تو بدن اشتباه رو نداره میتونه همونی باشه ک خودش میخاد بدون اینکه قضاوت بشه یا اینکه توهین بشه بهش 

☆彡彡 نسیمم ミミ☆

اینکه تمایل داره یا نه بماند در مورد تغییر جنسیت نظر نمیدم      اما رفتاراش نه شایسته ی دختر خوبه   نه شایسته ی پسر خوب   ظاهرا این مدل رفتارها و ولنگاری تو بعضی خانواده ها عادیه  وگرنه بچه تو این سن باید سرش تو درس و مشق و کنکور و.....باشه    یا ترک تحصیل کرده باشه و دنبال کار و درآمد یا کار و تحصیل با هم  و تلاش کنه آیندشون بسازه  ظاهرا این پسره یا دختر بعد این فقط دنبال حال و هول و رابطه و دوستی و.... که نه مناسب دختره نه پسر 

با توجه به چیزایی ک خوندنم افراد تر.نس هویت جنسی متفاوت با جنسیت فیزیکیشون دارن 

ما دو نوع جنسیت داریم یکی فیزیک بدنمون ک اندام جنسی و کروموزوم ها رو شامل میشه  

یکی هویت جنسی ک جنسیت اصلی شخصیت ما رو مشخص میکنه 

هویت جنسی افراد رفتارشون رو مشخص میکنه مثلا ب اصطلاح مردونه باشه یا زنونه 

افراد ترن.س تو دوران جنینی وقتی ک هویت جنسی مشخص میشه اشتباهی هویتی مخالف جنسیت فیزیکی بهشون داده میشه 

☆彡彡 نسیمم ミミ☆
اون الان حس تو زندان بودن داره از بدن خودش متنفره تطبیق جنسیت ک بده دیگ حس زندانی بودن تو بدن اشتباه ...

يعني بنظرتون تطبيق جنسيت بده اين رفتارهاش تغيير ميكنه؟

طفلكيا پراز تروما هستند وقتي اين پسره كوچيك بوده پدرشون درگير مصرف شيشه بوده بقدرى اذيتشون كرده اين طفلكها دچار تروما هستند و پدرشون فوت كرد مامانشون براى اينكه اسيب روحى بيشتر نبينند باهاشون خيلي راه اومده دوتا خواهرش هر دو تحصيل كرده و سربه راه اين نه درس ميخونه نه كارميكنه صبح تاشب خونه رو پر ادم ميكنه

دلم براش سوخت چقدر بده که خانوادش اینجوری باهاش میجنگن به جای رها کردنش 

توی ایران انقدر شرایط اجازه دادگاه سخته و چندین سال بررسی میکنن همه جوره که اگه به کسی اجازه بدن صد درصد طرف نیاز به تطبیق جنسیت داره 

دلم براش سوخت چقدر بده که خانوادش اینجوری باهاش میجنگن به جای رها کردنش توی ایران انقدر شرایط اجازه ...

منم خيلى دلم ميسوزه به خواهرش ميگفتم دركش كنيد توروخدا اما ميگفت بخداخيلي سخته خيلى خجالت ميكشم