2777
2789
عنوان

خوراکی با حروف الفبا کلاس اولی ها

45928 بازدید | 72 پست

مامانای گل شما چه حروفی براتون افتاده بود

چی بردین ؟ 

من ترجیح میدم افسوس بخورم که چرا اون کار رو انجام دادم تا اینکه افسوس بخورم کاش اون کارو انجام میدادم!

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برا من حرف «آ»افتاده بود آلبالو و شربت آلبالو بردم البته این مال سالِ ۸۸بود الان دخترم دانشجوعه

الحمدلله ربِّ العالمین،خدایا تقدیر فرزندانم را زیبا بنویس و آنها رو خوشبخت و عاقبت بخیر بفرما تا من از ته دل بخندم.مهربان پروردگارم!مرا از جانب آنها مورد آزمایش قرار نده.و عاقبتِ تمامِ فرزندانِ این سرزمین را بخیر بفرما.آمین یارب العالمین.
خوراکی که خوبهبه ما گفتن گیفت درست کنیدحرف ل

گیفت لیمو داشتم ارسال کردم اگه راحته براتون درست کنید

من ترجیح میدم افسوس بخورم که چرا اون کار رو انجام دادم تا اینکه افسوس بخورم کاش اون کارو انجام میدادم!
من معلم پایه اولم، ولی از این چیزا نمیگم چون فکر نمی کنم همه همکاری کنن چه خوبه اولیا در این موارد ه ...

منم معلمم دیروز تو جلسه پیشنهاد دادم مامانا قبول کردن

بعد  گفتن خوراکی ها رو خودتون پیشنهاد بدین 

من برای آ گفتم آبنباب 

برای بقیه دارم فکرمیکنم یچیز ساده و کم هزینه لیست کنم بفرستم براشون انتخاب کنن

برا من حرف «آ»افتاده بود آلبالو و شربت آلبالو بردم البته این مال سالِ ۸۸بود الان دخترم دانشجوعه

آره برا ما هم کیفت داشت من به تعداد بچه های کلاس با مقوا آلبالو با برگ ساقه درست کرده بودم

الحمدلله ربِّ العالمین،خدایا تقدیر فرزندانم را زیبا بنویس و آنها رو خوشبخت و عاقبت بخیر بفرما تا من از ته دل بخندم.مهربان پروردگارم!مرا از جانب آنها مورد آزمایش قرار نده.و عاقبتِ تمامِ فرزندانِ این سرزمین را بخیر بفرما.آمین یارب العالمین.

خداحفظش کنه