2777
2789

من شوهرم ترکه وخودم فارس 

مادرشوهرم همیشه به شوهرم میگفت ننه ای اوسو

خوبراز روی محبت میگفت بهش منم ی روز اومدم به شوهرم مثلا محبت کنم گفتم ننه ایی اوسو😬😬😬😬😬

مادرشوهرم چشاش گرد شد خدابیامرزشوهرم گفت یعنی مامانم بمیره 

گفتم نه به خدامن فک کردم چیزه خوبیه اخه مامانت همیشه میگفت 😁😁😁😁😁😁

😇😇😇😇😇😇

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا بیامرزدش.

در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض

روپله ها با بچه خوردم زمین😂😂

هروقت پله ای جاییه بهم میگه بچرو بده من ،تو دستو پات بهم گیر میکنه😂😂😂

مورِه میبینی که شر و با صفایُم؟بچِه محله امام رضایُم.  زلزلیُم،حادثِیُم،بلایُم !!! بِچِه محله امام رضایُم

همین چن ساعت پیش 😂😂😂شوهرم شهرستانه دیر میرسه مثلا یک شب.مادر شوهرم برام غذا اورده بود نمیخواستم زیاد بشینه چون اگه میگفتم دیر میاد تا وقتی ک شوهرم بیاد می موند پیشم تا ۱ شب. گفت شوهرت هنوز نیومده گفتم چرا یه نیم ساعت دیگه میرسه.گفت باشه اومد تو بعد شوهرم زنگ زد گفت کجایی شوهرم گفت هنوز را نیوفتادم ۲ شب میرسم خونه 😂😂😂😂😂منم در جریان بودم که دیر میرسه.دیگه داشتم از خجالت آب میشد.برگشت بهم گفت تو ک میگفتی نیم ساعت دیگه میرسه.گریم گرفته بود 😂😂😂😂

به آرزوهایم قول رسیدن داده ام ...

یه بار مادرشوهرم خونمون بود. شوهرم گفت نبات میدی. گفتم چیه هی نبات میخوای. من حوصله شکوندنشو ندارم. برو با چایی قند بخور. تهش فهمیدم مادرشوهرم میخواد. آشپزخونه هم اپنه. همرو شنید.  

در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض