2777
2789
عنوان

نمی دونم چرا اینجوری شدم هیچ کس

284 بازدید | 19 پست

رو هم سطح خودم نمیبینم با هرکس تو اجتماع بخوام حرف بزنم اصلا حس می‌کنم نمیتونم باهاش ارتباط بگیرم و در سطحم نیست فقط با بعضیا میتونم جور شم 

قضاوت نکنید دست خودم نیست 

تیکر بارداری نیست امیدارم هرکس که تلاش میکنه به هدفش برسه🤍با خوندن این امضا برای آدمای هدفمند و هدفای قشنگشون یه صلوات بفرست 🫂 مطمئن باش میرسی 

احتمالا دچار خودشیفتگی نشدی؟

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

احتمالا دچار خودشیفتگی نشدی؟

نه ببین حرف که میزنم عقایدمون فرق داره حس می‌کنم اونا جهان سومی ان و عقایدشون پوسیده اس بدون فکر حرف میزنن منم حوصله شنیدن حرفاشونو ندارم 

تیکر بارداری نیست امیدارم هرکس که تلاش میکنه به هدفش برسه🤍با خوندن این امضا برای آدمای هدفمند و هدفای قشنگشون یه صلوات بفرست 🫂 مطمئن باش میرسی 

دچار تکبر نشو . روزگار اگه بخواد به کسی درس بده خیلی بد این کارو می‌کنه 

نی نی سایت همه ناشناسن به همین خاطر همه راحت حرف دلشونو می‌زنن سخت نگیرید.           گوربا دوست ، چای دوست و طبیعت دوست . Ceraunophile#                                                                     ای عشق تو مگذار ! ای عشق تو مگذار!  که من به پیری برسم

الان چجوری ما رو در سطح خودت میبینی ازمون نظر خواستی؟

از تاریخ ۱۵ دی این کاربری دست ملیسا میباشد_____گاهی گمان نمیکنی ولی می‌شود /گاهی نمیشود نمیشود که نمیشود//گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است/گاهی نگفته قرعه به نام تو می شود

دچار تکبر نشو . روزگار اگه بخواد به کسی درس بده خیلی بد این کارو می‌کنه

تکبر ندارم ادعا عم ندارم ولی فک کنم اکثر خانوما وقتی باهاشون حرف می‌زنی غیبت میکنن دیوونه میشم بدم میاد 

تحصیلاتت چیه ؟

الان بگم شر میشه میان میگن دروغ میگی شما فرض کن من تا ابتدایی خوندم 

نه ببین حرف که میزنم عقایدمون فرق داره حس می‌کنم اونا جهان سومی ان و عقایدشون پوسیده اس بدون فکر حرف ...

خب دیگه

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
خب دیگه

مثلا ساده بگم 

غیبت کردن اعصابم و بهم میریزه این روزا اکثر دخترا غیبت میکنن 

به قول اصفهانیا شما دچار خود که که پنداری مزمن شدی🤣💔

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

الان بگم شر میشه میان میگن دروغ میگی شما فرض کن من تا ابتدایی خوندم

باتوجه به تاپیک هات که راجب کنکور بود خودم فهمیدم 

ولی هرچی تحصیلاتت و علم و آگاهیت بیشتر بشه میفهمی بیشتر نمیدونی و بیشتر نمیفهمی

مثلا ساده بگم غیبت کردن اعصابم و بهم میریزه این روزا اکثر دخترا غیبت میکنن

نه نمیگم باقیشو بگو

میگم خب دیگه در جهت تایید کامنت قبلیم

باتوجه به تاپیک هات که راجب کنکور بود خودم فهمیدم ولی هرچی تحصیلاتت و علم و آگاهیت بیشتر بشه میفهمی ...

نه کنکوری نیستم ولی آدما حرفاشون برام عجیبه چرا بعضیا باید انقدر طرز فکرشون بچه گانه باشه همه جنبه ها رو در نظر نگیرن و هرچی از ذهنشون میگذره رو وارد جهان کنن؟